Çözüldü "End to End Error Detecting" nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, aylık bad sector taramasını yapmak için uygulamayı açtım ve "health" kısmına yanlışlıkla tıkladım, karşıma bu çıktı. Bu nedir? Bilgisayarı ne kadar daha dayanır, zararı nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sanırsam HDD diskinizi emekliye ayırma zamanı gelmiş. Garantisi varsa garantiye verin ama yoksa yeni bir HDD tavsiye olarak SSD alın derim.
Harddiskiniz Seagate marka sanırsam. Aşağıdan SeaTools indirip kurabilir misiniz? Oradan tarayıp değerleri ve sonuçları paylaşın lütfen.

Kusura bakmayın geç dönüş yaptım indirip en kısa sürede paylaşacağım.
Acaba buradan hangi testi yapacağım ? @Enes3078

Son düzenleme:
Tüm testleri uygulayın, bir sıkıntı çıkmazsa HD Tune hatalı söylemiş olabilir.

Diskin SATA ve güç kablosunu kontrol ediniz. Herhangi bir sorun göremezseniz diski başka bir SATA portuna takınız. Laptop kullanıyorsanız disk kaynaklıdır bu hata.

Sanırsam HDD diskinizi emekliye ayırma zamanı gelmiş. Garantisi varsa garantiye verin ama yoksa yeni bir HDD tavsiye olarak SSD alın derim.

Çözüm
Haziran ayında yeni bir bilgisayara geçmeyi planlıyorum idare eder mi ? Neleri yaparsam harddiskimi bozma riskim fazladır bir bilginiz var mıdır ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…