YavuzKyr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Aralık 2018 Mesajlar 1.009 Makaleler 1 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2021 #1 Merhaba arkadaşlar, aylık bad sector taramasını yapmak için uygulamayı açtım ve "health" kısmına yanlışlıkla tıkladım, karşıma bu çıktı. Bu nedir? Bilgisayarı ne kadar daha dayanır, zararı nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ocak 2021
Merhaba arkadaşlar, aylık bad sector taramasını yapmak için uygulamayı açtım ve "health" kısmına yanlışlıkla tıkladım, karşıma bu çıktı. Bu nedir? Bilgisayarı ne kadar daha dayanır, zararı nedir?
Çözüm Enes3078 10 Ocak 2021 Sanırsam HDD diskinizi emekliye ayırma zamanı gelmiş. Garantisi varsa garantiye verin ama yoksa yeni bir HDD tavsiye olarak SSD alın derim.
Sanırsam HDD diskinizi emekliye ayırma zamanı gelmiş. Garantisi varsa garantiye verin ama yoksa yeni bir HDD tavsiye olarak SSD alın derim.
Enes3078 Exapat Sosyal Tayfı 1000'e Doğru Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 16.011 Makaleler 17 Çözümler 671 Yer Malatya Daha fazla Sistem Özellikleri i5-12400F, RTX 3070 Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi 10 Ocak 2021 #11 Veri yazdıkça diskin ömrü kısalacaktır, en yakın zamanda verilerinizi depolayın ki veri kaybı yaşamayasınız. İyi günler dilerim. Artı 0 Eksi
Veri yazdıkça diskin ömrü kısalacaktır, en yakın zamanda verilerinizi depolayın ki veri kaybı yaşamayasınız. İyi günler dilerim.
KS KS YavuzKyr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Aralık 2018 Mesajlar 1.009 Makaleler 1 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2021 #12 Enes3078 dedi: Veri yazdıkça diskin ömrü kısalacaktır, en yakın zamanda verilerinizi depolayın ki veri kaybı yaşamayasınız. İyi günler dilerim. Genişletmek için tıkla... Yardımlarınız için teşekkürler iyi günler. Artı 0 Eksi
Enes3078 dedi: Veri yazdıkça diskin ömrü kısalacaktır, en yakın zamanda verilerinizi depolayın ki veri kaybı yaşamayasınız. İyi günler dilerim. Genişletmek için tıkla... Yardımlarınız için teşekkürler iyi günler.