Endavouros %13'te takılı kalıyor

ralinus

Hectopat
Daha fazla  
Başlıkta da belirttiğim gibi endavouros takılı kalıyor bundan önce normal Arch indirdim fakat yapamadım. Sonrasında Endavouros'u indirmek geldi aklıma şu an ise takılı kaldı. Saat 17:28'den beri %13'te takılı kaldı. Ne yapmam gerek?

Son düzenleyen: Moderatör:
Farklı bir USB portu dene veya farklı bir USB dene.

Farklı bir USB portu dene veya farklı bir USB dene.

USB portu değiştirmeyi deneyeceğim fakat farklı bir USB deneyemem çünkü ana makineme kuruyordum ve başka türlü nasıl indirip yazabileceğimi bilmiyorum başka bir bilgisayar vs. de yok.

Tekrar yazdır, USB portu değiştir. Internet cafeye gidebilirsin ya da telefon üzerinden.

USB portu değiştim ve gece indirmeyi açık bıraktım sabah inmiş olduğunu gördüm sadece biraz daha fazla beklemem gerekiyormuş sanırım sorun çözüldü.

USB portu değiştim ve gece indirmeyi açık bıraktım sabah inmiş olduğunu gördüm sadece biraz daha fazla beklemem gerekiyormuş sanırım sorun çözüldü.
Sistemden sisteme değişir iyi kullanımlar.

Sistemden sisteme değişir iyi kullanımlar.

Sağ olun hocam ama sistemle çok alakalı olduğunu sanmıyorum İngilizce forumlarda da benimle aynı sorunu yaşayan daha iyi sistemli insanların olduğunu gördüm büyük ihtimalle ya USB kalitesinden ya da o anki ISO dosyasının veya mirror dosyalarının indirme konumundan en son seçenek olarak da indirdiğimiz depoların durumundan dolayı olabilir.

SSD-HDD çok farkeder evet USB'de büyük etken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…