Çözüldü End'de çimenler ilerlemiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Yukapian

Kilopat
Makaleler
3
End'e yapacağım bir proje için bir miktar toprak topladım. Maalesef Technopat üzerinden açılmış olan bu konuya güvenerek bütün toprakları yaptığım şablona göre koydum;

1754762346975.png

Eskileri saymazsak tahmini olarak 75bine yakın toprak koymuş olmam lazım. Bahsettiğim konu ise bu;

Lakin end üzerinde herhangi bir çim ilerlemesi olmuyor. Evet toprakların arasına arada sırada çim attım ama hala bir ilerleme yok. YouTube üzerinden endi yeşillendirme videolarına baktım ve herkes toprak değil çim kullanıyordu. Sanırım çok büyük bir hata yapmış bulunmaktayım. Bunun bir çözümü var mı? Veya herhangi farklı bir fikri olan?

Dosya Ekleri

• 1754762401976.png
    1754762401976.png
    7,9 KB · Görüntüleme: 28
Çözüm
Sanırım 1100 günlük Save'i silip sıfırdan başlamanın zamanı geldi.

1.21.8 sürümüne buna uygun bir mod geleceğini pek sanmıyorum hocam. Varsa linkini atabilir misiniz?

Birazcik arastirayim. Genelde bu tur modlar cogu surumlerde calisir.

Reddit'te cimenlerin yayilmasi icin isik gerektiginden bahsetmisler. İsik koyup deneyin bir de, olmazsa mod bakacagim.
Sanırım 1100 günlük Save'i silip sıfırdan başlamanın zamanı geldi.

1.21.8 sürümüne buna uygun bir mod geleceğini pek sanmıyorum hocam. Varsa linkini atabilir misiniz?

Reddit'te cimenlerin yayilmasi icin isik gerektiginden bahsetmisler. İsik koyup deneyin bir de, olmazsa mod bakacagim.

Çözüm

Evet dediğiniz gibi ışık koyunca ilerliyormuş. Reddit üzerinden baktığımda ışıkla alakalı bir şey görememiştim. Gerçekten çok teşekkür ederim bütün emeğim gitti sanmıştım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı