Çözüldü Endeavour OS boot failed hatası nasıl çözülür?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

evergardnzz

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5500U
Radeon Vega 7
2667MHz DDR4 8 GB Ram
Merhaba, Windows yüklü bilgisayarımdan ilk olarak Rufus üzerinden USB belleğime Endeavour OS'in güncel sürümünü yazdırdım. Ancak boot menüsünde "boot failed" hatasını veriyor. Daha sonra balenaEtcher ile yazdırmayı denedim. Ancak yine aynı hatayı aldım ne yapmalıyım?

Çözüm
Rufus ve balena yerine Ventoy kullanın ve BIOS'tan Secure Boot özelliğini kapatıp yeniden deneyin.
Rufus ve balena yerine Ventoy kullanın ve BIOS'tan Secure Boot özelliğini kapatıp yeniden deneyin.

Çözüm
Secure Boot özelliğini kapatırsam Windows'a girerken herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım? 11 kullanıyorum

Yaşamazsınız. Valorant oynuyorsanız sadece yeniden açmanızı isteyecektir.
tamamdır, deneyeceğim. teşekkür ederim.

Yaşamazsınız. Valorant oynuyorsanız sadece yeniden açmanızı isteyecektir.
Teşekkürler. İşe yaradı. Bir şey daha sormak istiyorum. Secure Boot'u açarsam tekrar Endeavour OS'e giriş yapabilir miyim?

Son düzenleme:
Endeavour OS Secure Boot'u desteklemiyor maalesef. Şu an Techolay forumuna giremiyorum ama orada da biri konu açmıştı ve biri çözüme ulaştırmıştı, fırsat bulabilirseniz oraya gidip kontrol edebilirsiniz.

Ek: bahsettiğim konu bu.

teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…