Çözüldü Endeavour OS kurarken hangi seçenek seçilmeli?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kurisu Makise

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 2600, Msi GTX 1050 ti Gaming X 4g oc
Asus prime a320m-k
Meslek
Öğrenci
Bugün Endeavour OS kurmaya karar verdim diski biçimlendirip kuracağım ama diski sile geldiğim zaman 4 seçenek var.
  1. Takas alanı yok.
  2. Takas alanı hazırda beklet kullanılamaz.
  3. Takas alanı hazırda beklet ile.
  4. Dosyaya takas yaz.
Hangisini seçmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
RAM'iniz nedir? Eğer 8 GB'den fazla RAM'iniz varsa "Takas alanı yok." seçeneğini seçiniz. 8 GB'den fazla RAM'iniz varsa "Dosyaya takas yaz." seçeneğini seçiniz.

Ayrıca takas alanı: sanal RAM anlamına gelir. RAM'inizin yetmediği durumda bu sanal RAM çalıştırılır. Düşük sistemler için önemli ancak ortalama üstü sistemlerde yavaşlamaya sebep olur.
RAM'iniz nedir? Eğer 8 GB'den fazla RAM'iniz varsa "Takas alanı yok." seçeneğini seçiniz. 8 GB'den fazla RAM'iniz varsa "Dosyaya takas yaz." seçeneğini seçiniz.

Ayrıca takas alanı: sanal RAM anlamına gelir. RAM'inizin yetmediği durumda bu sanal RAM çalıştırılır. Düşük sistemler için önemli ancak ortalama üstü sistemlerde yavaşlamaya sebep olur.

Çözüm
Teşekkürler hocam hazırda beklet ile olanı seçtim kuruyorum şu an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…