- Makaleler
- 5
DE nedir? Dağıtım mı? Yoksa masaüstü ortamı mı?Hangi DE'yi kullanıyorsun?
DE nedir? Dağıtım mı? Yoksa masaüstü ortamı mı?Hangi DE'yi kullanıyorsun?
Masaüstü ortamı.DE nedir? Dağıtım mı? Yoksa masaüstü ortamı mı?
Xfce.Hangi DE'yi kullanıyorsun?
steam -vgui komutunu deneyebilirsin.Anladım. Steam'i hangi komutla kurmalıyım peki?Kernel değiştirerek veya xdg paketini kaldırarak sorunu çözebilenler olmuş. Onu deneyebilirsin.
Alternatif çözüm olaraksteam -vguikomutunu deneyebilirsin.
Anladım. Steam'i hangi komutla kurmalıyım peki?
sudo pacman -Syu
sudo pacman -S steam
EndeavourOS'u silip tekrar yükledim. Steam çalışıyor. Sorun çıkartacak mı diye test etmek için 2 kez PC'yi kapatıp açarak Steam'i açtım, bir sorun yok ve açılıyor. Sanırım benim bir hatamdan dolayı Steam açılmama sorunu oluşmuştu.Steam'i kursam bile açılmıyor. Bir kez açıldı, artık açılmıyor. Steam'i silip tekrar kurdum ama nafile.
Steam'i terminale sürükleyip açmayı denediğimde ise şu çıktıyı alıyorum:
Kod:[openbox6@openbox ~]$ steam steam.sh[113293]: Running Steam on endeavouros rolling 64-bit steam.sh[113293]: STEAM_RUNTIME is enabled automatically setup.sh[113367]: Steam runtime environment up-to-date! steam.sh[113293]: Steam client's requirements are satisfied
Ekran kartım NVIDIA 1650S. ''Bir sayı girin'' diye yazan kısımda 1 rakamını seçtim. 2. rakamda NVIDIA yazmasına rağmen NVIDIA'yı seçmedim. Bu şekilde 1 saat CS2 oynadım, bir soruna rastlamadım.Ekran kartına göre. Açık açık yazıyor zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.