Endeavour OS'de Steam The Hunter: Call of The Wild nasıl açılır?

Steam'siz calismiyormus ise yaramadi. Ben olsam non Steam crack bulur onunla denerdim. Oyun kucuk bir oyun olsa indirip bakacağım nasıl calistirilabildigine ama internetim yavas.

Steam'siz calismiyormus ise yaramadi. Ben olsam non Steam crack bulur onunla denerdim. Oyun kucuk bir oyun olsa indirip bakacağım nasıl calistirilabildigine ama internetim yavas.
Neyse hocam teşekkür ederim.

İsterseniz ben deneyebilirim.

Yani internetin hizliysa deneyebilirsin.

17GB repack olarak indirdim Wine ile açmaya çalıştığımda oyun çalışıyordu. Linux'a özel crack bulamadım ama.
Buna benzer bir sorunu Warband'da yaşamıştım, ekran kartı sürücüsünü hatalı kurduğum için alıyordum. belki tekrar kurup deneyebilir arkadaş.

Ek olarak oyun altın olarak işaretlenmiş büyük ihtimal sürücü sorunu ya da oyunu yüklerken bazı dosyalar hatalı/eksik indi.

GAMEMODERUNEXEC="DXVK_ASYNC=1 DXVK_FRAME_RATE=30 PROTON_HIDE_NVIDIA_GPU=0" PROTON_ENABLE_NVAPI=1 VKD3D_CONFIG=dxr11 VKD3D_FEATURE_LEVEL=12_1 gamemoderun %command% /borderless
Şunları başlatma seçeneklerine ekleyip dener misin? @BayCoder

Son düzenleme:
Hocam 40 GB güncelleme gelmiş bitsin deneyeceğim, teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…