4 416274 Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 3.865 Makaleler 2 Çözümler 22 Yer İstanbul 17 Temmuz 2021 #1 Merhabalar, Windows'un yanına endeavouros kurmaya çalışırken şu hatayı alıyorum, nasıl düzeltebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Temmuz 2021
Merhabalar, Windows'un yanına endeavouros kurmaya çalışırken şu hatayı alıyorum, nasıl düzeltebilirim?
BenimadımYusuf Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 1.157 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2021 #2 Diski biçimlendiremiyor muhtemelen Windows izin vermiyor.
4 416274 Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 3.865 Makaleler 2 Çözümler 22 Yer İstanbul 17 Temmuz 2021 #3 BenimadımYusuf dedi: Diski biçimlendiremiyor muhtemelen Windows izin vermiyor. Genişletmek için tıkla... Kurduğum modifiye edilmiş Windows sürümünden olması mümkün. Çünkü Windows'ta kendi kendine disk repairi yapıyor sürekli. Orijinal Windows 8.1 kullandığımda istediğim Linux distrosunu kullanabiliyordum. BenimadımYusuf dedi: Diski biçimlendiremiyor muhtemelen Windows izin vermiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam mesela ben bu distroyu kurmaya çalışırken hata alıyorsam Windows kurmaya çalışırken buna benzer bir hata alma imkanım var mı?
BenimadımYusuf dedi: Diski biçimlendiremiyor muhtemelen Windows izin vermiyor. Genişletmek için tıkla... Kurduğum modifiye edilmiş Windows sürümünden olması mümkün. Çünkü Windows'ta kendi kendine disk repairi yapıyor sürekli. Orijinal Windows 8.1 kullandığımda istediğim Linux distrosunu kullanabiliyordum. BenimadımYusuf dedi: Diski biçimlendiremiyor muhtemelen Windows izin vermiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam mesela ben bu distroyu kurmaya çalışırken hata alıyorsam Windows kurmaya çalışırken buna benzer bir hata alma imkanım var mı?
BenimadımYusuf Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 1.157 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2021 #4 Yani hata alabileceğini düşünmüyorum.
O OzgunP Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 3.932 Makaleler 6 Çözümler 274 17 Temmuz 2021 #5 Kurulum yapacağın disk bölümünü Gparted ile düzenleyip, sonra kuruluma geçmeyi dene.
4 416274 Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 3.865 Makaleler 2 Çözümler 22 Yer İstanbul 17 Temmuz 2021 #6 OzgunP dedi: Kurulum yapacağın disk bölümünü Gparted ile düzenleyip, sonra kuruluma geçmeyi dene. Genişletmek için tıkla... Windows'un diski olduğu için pek karıştırmak istemiyorum.
OzgunP dedi: Kurulum yapacağın disk bölümünü Gparted ile düzenleyip, sonra kuruluma geçmeyi dene. Genişletmek için tıkla... Windows'un diski olduğu için pek karıştırmak istemiyorum.