Nysentiera Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 549 Çözümler 4 26 Ağustos 2022 #21 seferahsankaptiel dedi: Ama düzenli olmalıı 2 ise 2 ile devam etmeli, 4 ise 4 ile... Yani aynı haskell mantığı... Genişletmek için tıkla... Hocam aynılarını yaptım ve sistemi sorunsuz şekilde yeniden başlattım. Herhangi bir şey kaldı mı?
seferahsankaptiel dedi: Ama düzenli olmalıı 2 ise 2 ile devam etmeli, 4 ise 4 ile... Yani aynı haskell mantığı... Genişletmek için tıkla... Hocam aynılarını yaptım ve sistemi sorunsuz şekilde yeniden başlattım. Herhangi bir şey kaldı mı?
seferahsankaptiel Centipat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 324 Makaleler 3 26 Ağustos 2022 #22 Nysentiera dedi: Hocam aynılarını yaptım ve sistemi sorunsuz şekilde yeniden başlattım. Herhangi bir şey kaldı mı? Genişletmek için tıkla... Şimdi vulkaninfo komutunu gir bakalım hangi modülü gösteriyor. Oyunu açmayı deneyin bir de.
Nysentiera dedi: Hocam aynılarını yaptım ve sistemi sorunsuz şekilde yeniden başlattım. Herhangi bir şey kaldı mı? Genişletmek için tıkla... Şimdi vulkaninfo komutunu gir bakalım hangi modülü gösteriyor. Oyunu açmayı deneyin bir de.
Nysentiera Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 549 Çözümler 4 26 Ağustos 2022 #23 seferahsankaptiel dedi: Şimdi. Vulkaninfo. Komutunu gir bakalım hangi modülü gösteriyor. Oyunu açmayı deneyin bir de. Genişletmek için tıkla... Komut bulunamadı diyor hocam? Onun dışında oyun açtım fakat aşırı derecede donma var. Oyun Linux tabanlı olmadığı için mi?
seferahsankaptiel dedi: Şimdi. Vulkaninfo. Komutunu gir bakalım hangi modülü gösteriyor. Oyunu açmayı deneyin bir de. Genişletmek için tıkla... Komut bulunamadı diyor hocam? Onun dışında oyun açtım fakat aşırı derecede donma var. Oyun Linux tabanlı olmadığı için mi?
seferahsankaptiel Centipat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 324 Makaleler 3 26 Ağustos 2022 #24 Nysentiera dedi: Komut bulunamadı diyor hocam? Genişletmek için tıkla... OK vulkanı kuralım: sudo pacman -Syu vulkan-mesa-layers vulkan-swrast spirv-tools vulkan-extra-layers vulkan-extra-tools vulkan-html-docs vulkan-icd-loader vulkan-mesa-layers vulkan-swrast vulkan-tools vulkan-validation-layers waifu2x-ncnn-vulkan lib32-vulkan-mesa-layers lib32-vulkan-radeon lib32-vulkan-icd-loader lib32-vulkan-mesa-layers lib32-vulkan-validation-layers Ardından vulkaninfo komutunu yine dene.
Nysentiera dedi: Komut bulunamadı diyor hocam? Genişletmek için tıkla... OK vulkanı kuralım: sudo pacman -Syu vulkan-mesa-layers vulkan-swrast spirv-tools vulkan-extra-layers vulkan-extra-tools vulkan-html-docs vulkan-icd-loader vulkan-mesa-layers vulkan-swrast vulkan-tools vulkan-validation-layers waifu2x-ncnn-vulkan lib32-vulkan-mesa-layers lib32-vulkan-radeon lib32-vulkan-icd-loader lib32-vulkan-mesa-layers lib32-vulkan-validation-layers Ardından vulkaninfo komutunu yine dene.
Nysentiera Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 549 Çözümler 4 26 Ağustos 2022 #25 seferahsankaptiel dedi: OK Vulkan'ı kuralım: Sudo pacman -Syu Vulkan-mesa-layers Vulkan-swrast spirv-Tools Vulkan-extra-layers Vulkan-extra-Tools Vulkan-HTML-docs Vulkan-icd-loader Vulkan-mesa-layers Vulkan-swrast Vulkan-Tools Vulkan-validation-layers waifu2X-ncnn-Vulkan lib32-Vulkan-mesa-layers lib32-Vulkan-Radeon lib32-Vulkan-icd-loader lib32-Vulkan-mesa-layers lib32-Vulkan-validation-layers Ardından vulkaninfo komutunu yine dene. Genişletmek için tıkla... Hepsini tek seferde mi yazayım? Karışmış biraz
seferahsankaptiel dedi: OK Vulkan'ı kuralım: Sudo pacman -Syu Vulkan-mesa-layers Vulkan-swrast spirv-Tools Vulkan-extra-layers Vulkan-extra-Tools Vulkan-HTML-docs Vulkan-icd-loader Vulkan-mesa-layers Vulkan-swrast Vulkan-Tools Vulkan-validation-layers waifu2X-ncnn-Vulkan lib32-Vulkan-mesa-layers lib32-Vulkan-Radeon lib32-Vulkan-icd-loader lib32-Vulkan-mesa-layers lib32-Vulkan-validation-layers Ardından vulkaninfo komutunu yine dene. Genişletmek için tıkla... Hepsini tek seferde mi yazayım? Karışmış biraz
seferahsankaptiel Centipat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 324 Makaleler 3 26 Ağustos 2022 #26 Nysentiera dedi: Hepsini tek seferde mi yazayım? Karışmış biraz Genişletmek için tıkla... Aynen hepsini tek seferde kur.
Nysentiera dedi: Hepsini tek seferde mi yazayım? Karışmış biraz Genişletmek için tıkla... Aynen hepsini tek seferde kur.
Nysentiera Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 549 Çözümler 4 26 Ağustos 2022 #27 seferahsankaptiel dedi: Aynen hepsini tek seferde kur. Genişletmek için tıkla... Aşağıya doğru yüzlerce satır vardı versiyon kısmını atayım dedim.
seferahsankaptiel dedi: Aynen hepsini tek seferde kur. Genişletmek için tıkla... Aşağıya doğru yüzlerce satır vardı versiyon kısmını atayım dedim.
seferahsankaptiel Centipat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 324 Makaleler 3 26 Ağustos 2022 #28 Nysentiera dedi: Eki Görüntüle 1496458 Aşağıya doğru yüzlerce satır vardı versiyon kısmını atayım dedim. Genişletmek için tıkla... Oyunu açar mısın çalışacak mı acaba?..
Nysentiera dedi: Eki Görüntüle 1496458 Aşağıya doğru yüzlerce satır vardı versiyon kısmını atayım dedim. Genişletmek için tıkla... Oyunu açar mısın çalışacak mı acaba?..
Nysentiera Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 549 Çözümler 4 26 Ağustos 2022 #29 seferahsankaptiel dedi: Oyunu açar mısın çalışacak mı acaba? Genişletmek için tıkla... Oynanıyor fakat bayağı kasıyor. Oyun ismi "CarX Drift Racing" sanırım oyun Windows only olduğu için optimizasyon sorunu yaratıyor.
seferahsankaptiel dedi: Oyunu açar mısın çalışacak mı acaba? Genişletmek için tıkla... Oynanıyor fakat bayağı kasıyor. Oyun ismi "CarX Drift Racing" sanırım oyun Windows only olduğu için optimizasyon sorunu yaratıyor.
seferahsankaptiel Centipat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 324 Makaleler 3 26 Ağustos 2022 #30 Nysentiera dedi: Oynanıyor fakat bayağı kasıyor. Oyun ismi "CarX Drift Racing" sanırım oyun Windows only olduğu için optimizasyon sorunu yaratıyor. Genişletmek için tıkla... Hayır aslında manuel dxvk kursanız performans sorunu olmayacaklink bırakıyorum: GitHub - doitsujin/dxvk: Vulkan-based implementation of D3D8, 9, 10 and 11 for Linux / Wine Vulkan-based implementation of D3D8, 9, 10 and 11 for Linux / Wine - doitsujin/dxvk github.com GitHub - HansKristian-Work/vkd3d-proton: Fork of VKD3D. Development branches for Proton's Direct3D 12 implementation. Fork of VKD3D. Development branches for Proton's Direct3D 12 implementation. - HansKristian-Work/vkd3d-proton github.com
Nysentiera dedi: Oynanıyor fakat bayağı kasıyor. Oyun ismi "CarX Drift Racing" sanırım oyun Windows only olduğu için optimizasyon sorunu yaratıyor. Genişletmek için tıkla... Hayır aslında manuel dxvk kursanız performans sorunu olmayacaklink bırakıyorum: GitHub - doitsujin/dxvk: Vulkan-based implementation of D3D8, 9, 10 and 11 for Linux / Wine Vulkan-based implementation of D3D8, 9, 10 and 11 for Linux / Wine - doitsujin/dxvk github.com GitHub - HansKristian-Work/vkd3d-proton: Fork of VKD3D. Development branches for Proton's Direct3D 12 implementation. Fork of VKD3D. Development branches for Proton's Direct3D 12 implementation. - HansKristian-Work/vkd3d-proton github.com