P Pacmanİnstall Picopat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 447 Makaleler 1 Çözümler 2 8 Ocak 2023 #1 Arkadaşlar NVIDIA için Xorg kuracağım. Paketin içinden çıktığını biliyorum ancak ben paketin öncesinde kurmak istiyorum. Nasıl Xorg kurabilirim?
Arkadaşlar NVIDIA için Xorg kuracağım. Paketin içinden çıktığını biliyorum ancak ben paketin öncesinde kurmak istiyorum. Nasıl Xorg kurabilirim?
Çözüm The Shorekeeper 8 Ocak 2023 Bash:Panoya kopyala sudo pacman -S xorg xorg-xinit xorg-server Bu paketleri kurduğunuz zaman Xorg kurmuş oluyorsunuz.
Bash:Panoya kopyala sudo pacman -S xorg xorg-xinit xorg-server Bu paketleri kurduğunuz zaman Xorg kurmuş oluyorsunuz.
The Shorekeeper Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 7.742 Makaleler 22 Çözümler 279 Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop: ASUS TUF Gaming F15 FX506LHB-HN323 İşlemci: i5-10300H Ekran kartı: GTX 1650 RAM: 16 GB 3200 MHz DDR4 Laptop Dahili Depolama: Intel SSDPEKNU512GZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Ocak 2023 #2 Bash:Panoya kopyala sudo pacman -S xorg xorg-xinit xorg-server Bu paketleri kurduğunuz zaman Xorg kurmuş oluyorsunuz. Artı 0 Eksi Çözüm
Bash:Panoya kopyala sudo pacman -S xorg xorg-xinit xorg-server Bu paketleri kurduğunuz zaman Xorg kurmuş oluyorsunuz.
KS KS P Pacmanİnstall Picopat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 447 Makaleler 1 Çözümler 2 8 Ocak 2023 #3 The Shorekeeper dedi: Bash:Panoya kopyala sudo pacman -S xorg xorg-xinit xorg-server Bu paketleri kurduğunuz zaman Xorg kurmuş oluyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Xorg Kurulumu sudo pacman -S xorg-server xorg-xinit Genişletmek için tıkla... Xorg ek paketleri sudo pacman -S xterm xorg-twm xorg-xclock Genişletmek için tıkla... xinitrc ayarlarıxinitrc otomatik olarak çalıştırılacak programları belirlemek için kullanılır. Xorg'u kurduktan sonra /etc/xorg/xinitrc dizininde varsayılan dosya bulunur. Şu komutu kullanarak mevcut hesabımızın ana dizinine atıyoruz. cp /etc/X11/xinit/xinitrc ~/ Genişletmek için tıkla... Daha sonra şu komut ile ismini değiştirin mv xinitrc .xinitrc Genişletmek için tıkla... İnternette bir de yukarıdaki gibi bir şey gördüm hocam. Sizin dediğiniz yeterli mi? Yoksa bu yazılardaki gibi mi daha iyi olur? Sizinkinde tek komut var diğer adam daha fazla şey yazmış da o yüzden dedim. Artı 0 Eksi
The Shorekeeper dedi: Bash:Panoya kopyala sudo pacman -S xorg xorg-xinit xorg-server Bu paketleri kurduğunuz zaman Xorg kurmuş oluyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Xorg Kurulumu sudo pacman -S xorg-server xorg-xinit Genişletmek için tıkla... Xorg ek paketleri sudo pacman -S xterm xorg-twm xorg-xclock Genişletmek için tıkla... xinitrc ayarlarıxinitrc otomatik olarak çalıştırılacak programları belirlemek için kullanılır. Xorg'u kurduktan sonra /etc/xorg/xinitrc dizininde varsayılan dosya bulunur. Şu komutu kullanarak mevcut hesabımızın ana dizinine atıyoruz. cp /etc/X11/xinit/xinitrc ~/ Genişletmek için tıkla... Daha sonra şu komut ile ismini değiştirin mv xinitrc .xinitrc Genişletmek için tıkla... İnternette bir de yukarıdaki gibi bir şey gördüm hocam. Sizin dediğiniz yeterli mi? Yoksa bu yazılardaki gibi mi daha iyi olur? Sizinkinde tek komut var diğer adam daha fazla şey yazmış da o yüzden dedim.
The Shorekeeper Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 7.742 Makaleler 22 Çözümler 279 Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop: ASUS TUF Gaming F15 FX506LHB-HN323 İşlemci: i5-10300H Ekran kartı: GTX 1650 RAM: 16 GB 3200 MHz DDR4 Laptop Dahili Depolama: Intel SSDPEKNU512GZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Ocak 2023 #4 .xinitrc dosyası TTY üzerinden DE veya WM çalıştırıyorsanız gerekli. Ek paketlere gerek yok. Benim attığım paketler temel olarak yeterli. Artı 0 Eksi
.xinitrc dosyası TTY üzerinden DE veya WM çalıştırıyorsanız gerekli. Ek paketlere gerek yok. Benim attığım paketler temel olarak yeterli.