Börtü Böcük Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mart 2017 Mesajlar 1.877 Çözümler 12 10 Mart 2025 #1 EndeavourOS'a grafik arayüzlü paket yöneticisi kurmak istiyorum. Nasıl yapabilirim, hangi paket yöneticisi kurulmalı?
EndeavourOS'a grafik arayüzlü paket yöneticisi kurmak istiyorum. Nasıl yapabilirim, hangi paket yöneticisi kurulmalı?
Rona Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.460 Makaleler 5 Çözümler 310 10 Mart 2025 #2 Börtü Böcük dedi: EndeavourOS'a grafik arayüzlü paket yöneticisi kurmak istiyorum. Nasıl yapabilirim, hangi paket yöneticisi kurulmalı? Genişletmek için tıkla... Pamac-Flatpak kurabilirsin. yay -Sy pamac-flatpak komutuyla kurabilirsin. Artı 0 Eksi
Börtü Böcük dedi: EndeavourOS'a grafik arayüzlü paket yöneticisi kurmak istiyorum. Nasıl yapabilirim, hangi paket yöneticisi kurulmalı? Genişletmek için tıkla... Pamac-Flatpak kurabilirsin. yay -Sy pamac-flatpak komutuyla kurabilirsin.
KS KS Börtü Böcük Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mart 2017 Mesajlar 1.877 Çözümler 12 10 Mart 2025 #3 Rona dedi: Pamac-Flatpak kurabilirsin. yay -Sy pamac-flatpak komutuyla kurabilirsin. Genişletmek için tıkla... Sadece bu komutu çalıştırmam başarıyla kurulması için yeterli mi? Artı 0 Eksi
Rona dedi: Pamac-Flatpak kurabilirsin. yay -Sy pamac-flatpak komutuyla kurabilirsin. Genişletmek için tıkla... Sadece bu komutu çalıştırmam başarıyla kurulması için yeterli mi?
Rona Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.460 Makaleler 5 Çözümler 310 11 Mart 2025 #4 Börtü Böcük dedi: Sadece bu komutu çalıştırmam başarıyla kurulması için yeterli mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Sonrasında uygulama inince ayarlarına girip Flatpak ve AUR repolarını etkinleştirin. Artı 0 Eksi
Börtü Böcük dedi: Sadece bu komutu çalıştırmam başarıyla kurulması için yeterli mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Sonrasında uygulama inince ayarlarına girip Flatpak ve AUR repolarını etkinleştirin.