B BayCoder Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 533 Makaleler 4 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2023 #1 Merhabalar! EndeavourOS'de doas kurmak istiyorum. Extra deposunda veya AUR'da bulunuyor. Hangisi daha iyi seçenektir? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Haziran 2023
Merhabalar! EndeavourOS'de doas kurmak istiyorum. Extra deposunda veya AUR'da bulunuyor. Hangisi daha iyi seçenektir?
Rona Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.458 Makaleler 5 Çözümler 310 3 Haziran 2023 #2 BayCoder dedi: Merhaba! EndeavourOS'de doas kurmak istiyorum. Extra deposunda veya AUR'da bulunuyor. Hangisi daha iyi seçenektir? Genişletmek için tıkla... Extra daha iyi olur. Kod:Panoya kopyala yay -S doas
BayCoder dedi: Merhaba! EndeavourOS'de doas kurmak istiyorum. Extra deposunda veya AUR'da bulunuyor. Hangisi daha iyi seçenektir? Genişletmek için tıkla... Extra daha iyi olur. Kod:Panoya kopyala yay -S doas
B BayCoder Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 533 Makaleler 4 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2023 #3 Rona dedi: Extra daha iyi olur. Kod:Panoya kopyala yay -S doas Genişletmek için tıkla... Extra ile kurdum. /etc/doas.conf dosyasında yazdığı gibi permit :wheel kodunu da yazdım ama şimdi terminalde herhangi bir şekilde doas kullanmaya çalışınca doas: syntax error at line 1 hatası veriyor.
Rona dedi: Extra daha iyi olur. Kod:Panoya kopyala yay -S doas Genişletmek için tıkla... Extra ile kurdum. /etc/doas.conf dosyasında yazdığı gibi permit :wheel kodunu da yazdım ama şimdi terminalde herhangi bir şekilde doas kullanmaya çalışınca doas: syntax error at line 1 hatası veriyor.
Dengesiz Kokarca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 4.681 Makaleler 7 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2023 #4 Kod:Panoya kopyala permit kullanıcıadı as root bunu deneyin.
B BayCoder Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 533 Makaleler 4 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2023 #5 Dengesiz Kokarca dedi: Kod:Panoya kopyala permit kullanıcıadı as root bunu deneyin. Genişletmek için tıkla... Aynı şekilde doas: syntax error at line 1 hatasını veriyor hocam.
Dengesiz Kokarca dedi: Kod:Panoya kopyala permit kullanıcıadı as root bunu deneyin. Genişletmek için tıkla... Aynı şekilde doas: syntax error at line 1 hatasını veriyor hocam.
Dengesiz Kokarca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 4.681 Makaleler 7 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2023 #6 @BayCoder yay'dan yüklediğinizi silip pacman'de olanı yükler misiniz? Kod:Panoya kopyala cat /etc/doas.conf çıktısı lütfen.
@BayCoder yay'dan yüklediğinizi silip pacman'de olanı yükler misiniz? Kod:Panoya kopyala cat /etc/doas.conf çıktısı lütfen.
B BayCoder Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 533 Makaleler 4 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2023 #7 Dengesiz Kokarca dedi: @BayCoder yay'dan yüklediğinizi silip pacman'de olanı yükler misiniz? Kod:Panoya kopyala cat /etc/doas.conf çıktısı lütfen. Genişletmek için tıkla... Kurdum hocam. Çıktı; permit samiarch as root
Dengesiz Kokarca dedi: @BayCoder yay'dan yüklediğinizi silip pacman'de olanı yükler misiniz? Kod:Panoya kopyala cat /etc/doas.conf çıktısı lütfen. Genişletmek için tıkla... Kurdum hocam. Çıktı; permit samiarch as root
Dengesiz Kokarca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 4.681 Makaleler 7 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2023 #8 @BayCoder Kod:Panoya kopyala permit setenv kullanıcıadı as root bu yöntemi tahmini olarak yazdım. İşe yaramazsa ne yapılabilir bilmiyorum.
@BayCoder Kod:Panoya kopyala permit setenv kullanıcıadı as root bu yöntemi tahmini olarak yazdım. İşe yaramazsa ne yapılabilir bilmiyorum.
B BayCoder Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 533 Makaleler 4 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2023 #9 Dengesiz Kokarca dedi: @BayCoder Kod:Panoya kopyala permit setenv kullanıcıadı as root bu yöntemi tahmini olarak yazdım. İşe yaramazsa ne yapılabilir bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam maalesef yine aynı hatayı veriyor. Yine de teşekkür ederim.
Dengesiz Kokarca dedi: @BayCoder Kod:Panoya kopyala permit setenv kullanıcıadı as root bu yöntemi tahmini olarak yazdım. İşe yaramazsa ne yapılabilir bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam maalesef yine aynı hatayı veriyor. Yine de teşekkür ederim.
Rona Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.458 Makaleler 5 Çözümler 310 4 Haziran 2023 #10 @Dengesiz Kokarca hocamın attığı kodları kullanıcıadı yerine kullanıcıadı:kullanıcıadı koyarak deneyin.
@Dengesiz Kokarca hocamın attığı kodları kullanıcıadı yerine kullanıcıadı:kullanıcıadı koyarak deneyin.