Emreakgyk Femtopat Katılım 25 Temmuz 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2023 #1 Heves edip ender 3 aldım, baskı başlattığım zaman en solda basmayı deniyor. Orada yer olmadığı için olmuyor. Ne yapabiirim?
Heves edip ender 3 aldım, baskı başlattığım zaman en solda basmayı deniyor. Orada yer olmadığı için olmuyor. Ne yapabiirim?
Itechin.g Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2017 Mesajlar 8.169 Makaleler 5 Çözümler 20 25 Temmuz 2023 #2 Auto Home yapıyor musun yazdırmadan önce. Artı 0 Eksi
KS KS Emreakgyk Femtopat Katılım 25 Temmuz 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2023 #3 Itechin.g dedi: Auto Home yapıyor musun yazdırmadan önce. Genişletmek için tıkla... evet yaptım Artı 0 Eksi
Siyah Martı Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 17.022 Çözümler 86 25 Temmuz 2023 #4 Makine düz Ender 3 mü, Ender 3 Neo değil doğru mudur? Dilimleyici olarak Cura kullanıyorsan makine profili olarak sendeki modeli seçmen gerek, başkasının Gcode'unu kullanma. Prusaslicer da kullanabilirsin. Artı 0 Eksi
Makine düz Ender 3 mü, Ender 3 Neo değil doğru mudur? Dilimleyici olarak Cura kullanıyorsan makine profili olarak sendeki modeli seçmen gerek, başkasının Gcode'unu kullanma. Prusaslicer da kullanabilirsin.