Ender 3 Neo detaylı basamıyor

Ender 3 Neo aldım. Geçen haftalarda bir konu paylaşmıştım yazıcı çalışmıyordu, şimdi tamire gönderdik ve tamir ettiler her şeyi sorunsuz. Normal anahtarlık tarzı düz zemin eşyaları basılıyor. Ama örneğin şunun gibi: Black Widow Movie White Costume detaylı baskıları basmıyor tablaya yapıştıramıyor filamenti nuzulun ucunda eriyip erimiş pilastik gibi büzüşüyor. Neden olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ender 3 Neo aldım. Geçen haftalarda bir konu paylaşmıştım yazıcı çalışmıyordu, şimdi tamire gönderdik ve tamir ettiler her şeyi sorunsuz. Normal anahtarlık tarzı düz zemin eşyaları basılıyor. Ama örneğin şunun gibi: Black Widow Movie White Costume detaylı baskıları basmıyor tablaya yapıştıramıyor filamenti nuzulun ucunda eriyip erimiş pilastik gibi büzüşüyor. Neden olabilir?

Tabla ayarlarını tam yaptınız mı belki tam olmamıştır.

Onlar yaptım dedide bana da olmamış gibi geldi. Bana yardımcı olabilecek bir video biliyor musunuz? Ender 3 için bulamadım hep Pro versionu için var.

Kalibre ayarı ortalama aynı şekilde yapılıyor. A4 kağıdını baskı ucu ile tabla arasına getirip tabla vidası ile ayarlayın.

Kalibre ayarı ortalama aynı şekilde yapılıyor. A4 kağıdını baskı ucu ile tabla arasına getirip tabla vidası ile ayarlayın.

Tamamdır bir deneyeyim. Döneceğim hemen.

Tabla vidası ne kadar yükseğe çıkarsa çıksın kağızla arasında kocaman boşluk oluyor hocam.

Son düzenleme:
Tamamdır bir deneyeyim. Döneceğim hemen.

Tabla vidası ne kadar yükseğe çıkarsa çıksın kağızla arasında kocaman boşluk oluyor hocam.

Bir sorun var demek hocam. Kağıt anca arasından geçiyor olmalı normalde.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir elin güç düğmesinde olsun, yanlış bir şey yaparsan nozül tablaya dalabilir.

Yoldan gelen makinenin tabla ayarı bozulur zaten.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı