Ender 3 Neo tabladan model ayrılmıyor

BaFPlayer

Megapat
Yer
Bursa
Merhaba arkadaşlar,

Yaklaşık olarak 1 haftalık 3D yazıcı geçmişim var. acemiyim bu sebeple. Ender 3 Neo modelini satın aldım ancak cam tablayla alakalı bir sorun yaşıyorum. Genelde arkadaşlar yapışmama sorunundan bahsetmiş ama ben tam tersi çok yapışıyor. Ne spatula ne de elle çıkartabiliyorum modelleri. En sonunda kaba kuvvete başvurup ya modeli kırıyorum ya da elimi kesiyorum.

Bu konuyla alakalı önerebileceğiniz bir ayar var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorun bende de var ender 3 neo 3 saat soğumasına rağmen hala çıkmıyor. Tablaya uzak diye yakinlastirmistim o yüzden olabilir galiba

Aynı sorun bende de var ender 3 neo 3 saat soğumasına rağmen hala çıkmıyor. Tablaya uzak diye yakinlastirmistim o yüzden olabilir galiba
Şu an tekrar kalibrasyon yapıp baskı alacağım. Sonucu söylerim.

Ayarlarım tamamen kaydı, tekrar tutturamıyorum. Kalibrasyon yapıyorum ama yukarıdan basmaya devam ediyor. En iyi kalibrasyon kılavuz video öneriniz varsa atabilir misiniz? (Ender 3 Neo için)

Son düzenleme:
Şu an tekrar kalibrasyon yapıp baskı alacağım. Sonucu söylerim.

Ayarlarım tamamen kaydı, tekrar tutturamıyorum. Kalibrasyon yapıyorum ama yukarıdan basmaya devam ediyor. En iyi kalibrasyon kılavuz video öneriniz varsa atabilir misiniz? (Ender 3 Neo için)
Chep in videosu iyi. Kağıt koyup
Bütün vidalari sağa çevirip kitlediklten sonra eşit sola çevirin. Sonra kağıtla 4 köşeden tabla ayarını yaparsınız. 1. Kontrolden sonra 2. Kez kontrol etmekte fayda var

Chep in videosu iyi. Kağıt koyup
Bütün vidalari sağa çevirip kitlediklten sonra eşit sola çevirin. Sonra kağıtla 4 köşeden tabla ayarını yaparsınız. 1. Kontrolden sonra 2. Kez kontrol etmekte fayda var
Benim cihazımda şöyle bir sorun var. Ön sağ ile sol tarafının vidalarını sıktığımda düz olmuyorlar. Sağ taraf yukarıda ve kafaya çok yakın. Sol taraf ise 7-8 mm aşağıda kalıyor. Çözemedim durumu.

Benim cihazımda şöyle bir sorun var. Ön sağ ile sol tarafının vidalarını sıktığımda düz olmuyorlar. Sağ taraf yukarıda ve kafaya çok yakın. Sol taraf ise 7-8 mm aşağıda kalıyor. Çözemedim durumu.
Tabla vidalari somunla sıkın.
4 ayri tarafta vidalarla ayarlayin
Yazılımı guncelleyin

Technopat Haberler

Geri
Yukarı