Ender 3 Pro mavi ekran

ztrk

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar benim ender 3 Pro yazıcım şöyle bir olay geldi. Termistör ısı algılayıcı kısa devre olarak kıvılcım cıktı ve ekranımda yazılar gitti, boş bir ekran var ışığı yanıyor fakat yazılar yok. 8 GB'lık hafıza kartına creality sayfasından indirdiğim ender-3 Pro 4.2.2 anakart donanım yazılımı (32 Bit) bin dosyasını hafıza kartında kök dizine atıyorum, yazıcıya takıp çalıştırıyorum ama gene de yazılar gelmedi. Konu ile alakalı yardımcı olabilecek var mıdır? (anakart üzerinde 4.2.2 yazıyor)

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanılmayan bir Android telefonun varsa onunla çalıştırmayı deneyebilirsin, telefona Octo4A kurup makineye bağlarsın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ana sorun için anakart ve ekran kartında yanmış birşeyler var mı diye görsel kontrol yapmadıysan ona da bakarsın, belki sigortası da atmış olabilir. Gözüne bir şey çarpmasa da bu bir şey olmadığı anlamına gelmez tabii, bol şans.

Kullanılmayan bir Android telefonun varsa onunla çalıştırmayı deneyebilirsin, telefona Octo4A kurup makineye bağlarsın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ana sorun için anakart ve ekran kartında yanmış bir şeyler var mı diye görsel kontrol yapmadıysan ona da bakarsın, belki sigortası da atmış olabilir. Gözüne bir şey çarpmasa da bu bir şey olmadığı anlamına gelmez tabii, bol şans.

Ana kartta yanmiş bir şey görmedim sigortasida sağlam maalesef eski bir telefonum da yok 😅 başka bir yöntem var mıdır en azından anakartın sağlamlığını test edebileceğim ekran gidikse ekran alacağım bunu teyit etmek için bir yol var mıdır USB uzerinden PC bağlarsam tepkime alabilirmiyin

Akşam işten cikinca test edeceğim sonucu paylasagim yardimlarin için teşekkür ederim

malesef data kablosuyla pc bağladığımda hicbir tepki alamadım anlaşılan karta zarar verdim galiba yeni kart alacağım

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı