Ender 3 S1 yazılım güncellemesi sonrası resim ön izleme nasıl açılır?

TheReaction

Centipat
Merhaba, ender 3 S1 cihazımı son sürüme güncelledim, gayet güzel oldu fakat resim ön ızleme özelliği nasıl aktif ediliyor bulamadım, curadan mks isimli plugini yükledim o da olmadı. Bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Yok mu bilgisi olan

....

Dosya Ekleri

• 20240105_011241.jpg
    20240105_011241.jpg
    86,3 KB · Görüntüleme: 100
Son düzenleme:
Daha önce kullanıyordunuz da güncelleme sonrası mı önizleme gitti bilmiyorum ama. Creality yazıcıda baskı önizleme creality slicer programıyla "save as creality format" diyerek formatlanan dosyalarda çalışıyor diye biliyorum.

Daha önce kullanıyordunuz da güncelleme sonrası mı önizleme gitti bilmiyorum ama. Creality yazıcıda baskı önizleme creality slicer programıyla "save as creality format" diyerek formatlanan dosyalarda çalışıyor diye biliyorum.

Daha önce böyle bir özellik yoktu, güncelleme yapınca aktif oldu. Curadan aldığım gcode ları yazıcıya aktarınca ön izleme ve baskı bilgileri çıkmıyor. Creality slicer'ı mı kullanmam gerekiyor bunun için

Daha önce böyle bir özellik yoktu, güncelleme yapınca aktif oldu. Curadan aldığım gcode ları yazıcıya aktarınca ön izleme ve baskı bilgileri çıkmıyor. Creality slicer'ı mı kullanmam gerekiyor bunun için
Süre vs. öncesinde yazmasa bile baskı başlayınca yazması lazım ama görsel önizleme için creality slicer kullanmanız gerekiyor. En azından ben henüz başka bir yöntem bulamadım 🥹

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı