Ender 3 V2 boşluğa yazmaya çalışıyor

T.Coskun

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, yazıcımı yeni aldım. Kurulunlarını ve sıfırlamalarını yaptım, flash içindeki kedi modelini de sorunsuz aldım. (hatta orada destek ayakları da mevcuttu)

Telefon standı baskısı almaya çalıştım, ayak kısmını güzel bastı yukarı dogru telefon tutma yerine doğru çıktıktan sonra ve telefonun koyulduğu bölgeyi yazmaya çalışırken destek oluşturmuyor ve boşluğa yazmaya çalışıyor. Bundan dolayı da altı boş olduğu için hiçbir şey yazmıyor.

Umarım anlatabilmişimdir.
Resim paylaşıyorum

Dosya Ekleri

• 9ED424E4-C429-4981-8C2F-6AEF6A6B3666.jpeg
    130,7 KB · Görüntüleme: 60
Son düzenleyen: Moderatör:
Makine sadece belirtilen koordinatlara gidip plastik basar, support koymadıysan ya da baskı sırasında bir kısım iyice basılamayıp düşerse üstteki katmanlar başta programlandığı gibi basılmaya devam eder. Özetle altı boşsa boşluğa basması normal. Support gerekiyorsa senin slicerda bunu önceden ayarlamış olman gerekir.

Evet ya maalesef ilk başladığım için bu detayı atlamışım. Support koyduktan sonra basabildim hatta ürünü yan çevirip bastım daha az Support gerekti cevabınız içinde ayrıca teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…