Cesa367 Hectopat Katılım 26 Ağustos 2019 Mesajlar 32 22 Aralık 2023 #1 Merhaba, baskı sırasında ekstrüder sıcaklığı çok düşük hatası alıyorum. Nasıl düzeltebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Aralık 2023
Siyah Martı Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 17.022 Çözümler 86 22 Aralık 2023 #2 Termistör kablosu kırılmış olabilir. Termistörü tutan vida gevşemiş de olabilir.
R raskonikow Yoctopat Katılım 9 Temmuz 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #3 Cesa367 dedi: Merhaba, baskı sırasında ekstrüder sıcaklığı çok düşük hatası alıyorum. Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Merhaba sorunu çözebildin mi acaba? Aynı sorun bende de oldu.
Cesa367 dedi: Merhaba, baskı sırasında ekstrüder sıcaklığı çok düşük hatası alıyorum. Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Merhaba sorunu çözebildin mi acaba? Aynı sorun bende de oldu.
Cesa367 Hectopat Katılım 26 Ağustos 2019 Mesajlar 32 9 Temmuz 2024 #4 raskonikow dedi: Merhaba sorunu çözebildin mi acaba? Aynı sorun bende de oldu. Genişletmek için tıkla... Basmaya çaliştığım dosyada sıkıntı varmış hocam başka dosyalarda herhangi bi sorun yaşamadım
raskonikow dedi: Merhaba sorunu çözebildin mi acaba? Aynı sorun bende de oldu. Genişletmek için tıkla... Basmaya çaliştığım dosyada sıkıntı varmış hocam başka dosyalarda herhangi bi sorun yaşamadım
R raskonikow Yoctopat Katılım 9 Temmuz 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #5 Cesa367 dedi: Basmaya çaliştığım dosyada sıkıntı varmış hocam başka dosyalarda herhangi bir sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Toplam 4 dosya denedim hepsinde aynı sorunla karşılaştım aldığım firma yardımcı olmuyor vs. Farklı dosya deyeceğim o zaman teşekkür ediyorum.
Cesa367 dedi: Basmaya çaliştığım dosyada sıkıntı varmış hocam başka dosyalarda herhangi bir sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Toplam 4 dosya denedim hepsinde aynı sorunla karşılaştım aldığım firma yardımcı olmuyor vs. Farklı dosya deyeceğim o zaman teşekkür ediyorum.
3d ktly Yoctopat Katılım 1 Şubat 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2025 #6 Merhabalar, sıkıntı termıstörden. ya arızalıdır yada gevşektir. Son düzenleme: 4 Şubat 2025