Ender 3 V2 Neo vs Anycubic i3 Mega S

Orhan ede46

Centipat
Daha fazla  
Çok bütçem yok şu anlık. Belki 3-4 aya değiştirim. 2. el alacağım.
Anycubic 3.800 TL.
Ender ise 4100 TL
Hangisi daha iyi sizce? Figür falan basmam basarsam da ayda 1 belki. Genellikle tekerlek, proje için falan bir şeyler, küçük eşyalar vb. şeyler ilk kez yazıcı alacağım hangisini almalıyım sizce?

Ender 3 V2 Neo daha iyi bir seçenek. Otomatik seviyeleme özelliği var, bu da özellikle yeni başlayanlar için kurulumu kolaylaştırıyor Anycubic’te yanlış hatırlamıyorsam manuel seviyeleme gerekiyor, ki bu zor olabilir. Ender’ın yapım hacmi biraz daha büyük (220x220x250 mm), bu da ileride daha geniş projeler için avantaj sağlar. Ayrıca tam metal extruder sayesinde daha dayanıklı ve uzun ömürlü. Anycubic’te filament sensörü var ama bu, ara sıra baskı yapıyorsanız çok önemli değil.

Fiyat olarak "Ender" sunduğu özellikler için makul. İkinci el alıyorsanız, hangi modeli seçerseniz seçin durumunu kontrol etmek önemli. Sonuç olarak Ender 3 V2 Neo, geniş topluluk desteğiyle de öne çıkıyor ve sorun yaşarsanız bu destek işinize yarayabilir ki 3D Yazıcı alıyorsunuz sorun yaşamamanız mümkün değil, kendimden biliyorum

İki cihaz da çağın gerisinde kalıyor artık. İkisi de sorun çıkartacak ve uğraşmanızı gerekecektir. Ender 3'ün topluluğu daha yaygın olduğundan sorunları çözme ihtimaliniz daha fazla. Anycubic'te üstteki arkadaşın da dediği gibi tabla ayarını manuel yapıp birkaç baskıda bir kontrol etmeniz gerekecektir. Ender 3 Neo'da seviyeleme sensörü olsa da aynı durum onun için de geçerli. Eğer 3D yazıcılar hoşunuza giderse Ender 3 modlamaya ve başka açık kaynaklı yazıcılara dönüştürülmeye daha yatkın, gitmezse de piyasası nispeten diğer yazıcılara göre daha canlı. Sıraladığım sebepler haricinde ben kasa yapısı, v-slot tekerlek yerine mil-rulman sistemi ve çift z eksen motorundan dolayı Anycubic i3 S'i seçerdim.

Yeni başladığım için dediklerinize göre ender 3 V2 Neo daha iyi o zaman teşekkür ederim.

Neo bulamadım bayağıdır arıyorum satılmış o 4.400'e 3 V2 var sadece alınır mı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…