R rigby12 Centipat Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2024 #1 Ender 3 V2 yazıcımın ön fan kapağı yok. Fan boşta ve nereden alabilirim? İnternette araştırdım ama TR de satan yok sanırım.
Ender 3 V2 yazıcımın ön fan kapağı yok. Fan boşta ve nereden alabilirim? İnternette araştırdım ama TR de satan yok sanırım.
Jaewyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 2.575 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2024 #2 Kendin yazıcıdan basabilirsin. Thingverse de vardır güzel değişik tasarımlar.
leanardo di capriyo Hectopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 837 Çözümler 37 Yer istanbul 4 Ekim 2024 #3 rigby12 dedi: Ender 3 V2 yazıcımın ön fan kapağı yok. Fan boşta ve nereden alabilirim? İnternette araştırdım ama TR de satan yok sanırım. Genişletmek için tıkla... Creality Ender 3 V2 - Hotend Fan Cover / Housing / Duct by WS Design & Engineering | Download free STL model | Printables.com Ender 3 V2 hotend fan cover stl diye aratırsan çıkar ama bence elin değmişken yeni bir fan duct bas gitsin.
rigby12 dedi: Ender 3 V2 yazıcımın ön fan kapağı yok. Fan boşta ve nereden alabilirim? İnternette araştırdım ama TR de satan yok sanırım. Genişletmek için tıkla... Creality Ender 3 V2 - Hotend Fan Cover / Housing / Duct by WS Design & Engineering | Download free STL model | Printables.com Ender 3 V2 hotend fan cover stl diye aratırsan çıkar ama bence elin değmişken yeni bir fan duct bas gitsin.
R rigby12 Centipat Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2024 #4 Jaewyn dedi: Kendin yazıcıdan basabilirsin. Thingverse de vardır güzel değişik tasarımlar. Genişletmek için tıkla... İşte bu şekilde baskı alırsam sorun olur mu acaba?
Jaewyn dedi: Kendin yazıcıdan basabilirsin. Thingverse de vardır güzel değişik tasarımlar. Genişletmek için tıkla... İşte bu şekilde baskı alırsam sorun olur mu acaba?
leanardo di capriyo Hectopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 837 Çözümler 37 Yer istanbul 4 Ekim 2024 #5 rigby12 dedi: İşte bu şekilde baskı alırsam sorun olur mu acaba? Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz PLA ile yaparsan sıcak görecek yerlere Japon + karbonat yap ki sıcaktan salmasın kendisini ABS'den yaparsan zaten çok bir sorun olmaz.
rigby12 dedi: İşte bu şekilde baskı alırsam sorun olur mu acaba? Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz PLA ile yaparsan sıcak görecek yerlere Japon + karbonat yap ki sıcaktan salmasın kendisini ABS'den yaparsan zaten çok bir sorun olmaz.
R rigby12 Centipat Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2024 #6 leanardo di capriyo dedi: Creality Ender 3 V2 - Hotend Fan Cover / Housing / Duct by WS Design & Engineering | Download free STL model | Printables.com Ender 3 V2 hotend fan cover stl diye aratırsan çıkar ama bence elin değmişken yeni bir fan duct bas gitsin. Genişletmek için tıkla... İşte bu şekilde baskı alırsam sorun olur mu acaba? Çünkü fan yerinde değil sallanıyor.
leanardo di capriyo dedi: Creality Ender 3 V2 - Hotend Fan Cover / Housing / Duct by WS Design & Engineering | Download free STL model | Printables.com Ender 3 V2 hotend fan cover stl diye aratırsan çıkar ama bence elin değmişken yeni bir fan duct bas gitsin. Genişletmek için tıkla... İşte bu şekilde baskı alırsam sorun olur mu acaba? Çünkü fan yerinde değil sallanıyor.
leanardo di capriyo Hectopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 837 Çözümler 37 Yer istanbul 4 Ekim 2024 #7 rigby12 dedi: İşte bu şekilde baskı alırsam sorun olur mu acaba? Çünkü fan yerinde değil sallanıyor. Genişletmek için tıkla... Hmm şimdi anladım idareten bir şeyler ile soğutup baskı alabilirsiniz veya şu anki duct çok parçalanmadıysa cırt kelepçeyle tutturup deneyin.
rigby12 dedi: İşte bu şekilde baskı alırsam sorun olur mu acaba? Çünkü fan yerinde değil sallanıyor. Genişletmek için tıkla... Hmm şimdi anladım idareten bir şeyler ile soğutup baskı alabilirsiniz veya şu anki duct çok parçalanmadıysa cırt kelepçeyle tutturup deneyin.
Jaewyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 2.575 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2024 #8 Orijinal hotend varsa volcanoya uprage edip thingversedeki popüler hotend kitlerini kullanabilirsiniz. Örneğin Hero me serisi.
Orijinal hotend varsa volcanoya uprage edip thingversedeki popüler hotend kitlerini kullanabilirsiniz. Örneğin Hero me serisi.