E Emirhancelik05 Decapat Katılım 28 Ekim 2021 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2023 #1 Merhaba, Ender 3 V2 yazıcı Ultimaker Cura yazılım kullanıyorum. Üst katman ve radyuslu bölgeler boşluklu basılıyor sebebi nedir? Dosya Ekleri a.jpg 149,9 KB · Görüntüleme: 29 b.jpg 110,2 KB · Görüntüleme: 24
Merhaba, Ender 3 V2 yazıcı Ultimaker Cura yazılım kullanıyorum. Üst katman ve radyuslu bölgeler boşluklu basılıyor sebebi nedir?
Salih Gürbüz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 3.029 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2023 #2 Muhtemelen akış az. Extruder kalibrasyonu yapın.
E Emirhancelik05 Decapat Katılım 28 Ekim 2021 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2023 #3 Salih Gürbüz dedi: Muhtemelen akış az. Extruder kalibrasyonu yapın. Genişletmek için tıkla... Cevabınız için teşekkürler. Deniyorum şimdi. Salih Gürbüz dedi: Muhtemelen akış az. Extruder kalibrasyonu yapın. Genişletmek için tıkla... Sorun çözüldü teşekkür ederim. Son düzenleme: 24 Aralık 2023
Salih Gürbüz dedi: Muhtemelen akış az. Extruder kalibrasyonu yapın. Genişletmek için tıkla... Cevabınız için teşekkürler. Deniyorum şimdi. Salih Gürbüz dedi: Muhtemelen akış az. Extruder kalibrasyonu yapın. Genişletmek için tıkla... Sorun çözüldü teşekkür ederim.
Salih Gürbüz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 3.029 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2023 #4 Emirhancelik05 dedi: Cevabınız için teşekkürler. Deniyorum şimdi. Sorun çözüldü teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.
Emirhancelik05 dedi: Cevabınız için teşekkürler. Deniyorum şimdi. Sorun çözüldü teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.