Ryphex Picopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 78 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2021 #1 Soru başlıkta, cevaplarınızı bekliyorum. Bence Mega S daha iyi ama sesli olması biraz korkutuyor açıkcası. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Şubat 2021
Soru başlıkta, cevaplarınızı bekliyorum. Bence Mega S daha iyi ama sesli olması biraz korkutuyor açıkcası.
M mr_hidir Hectopat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 981 Çözümler 5 20 Şubat 2021 #2 v2 tabiki ama bana sorarsanız biqu b1 her yönüyle daha avantajlı
Ryphex Picopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 78 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2021 #3 mr_hidir dedi: V2 tabii ki ama bana sorarsanız biqu B1 her yönüyle daha avantajlı. Genişletmek için tıkla... Neden V2 veya neden bıqu B1.
mr_hidir dedi: V2 tabii ki ama bana sorarsanız biqu B1 her yönüyle daha avantajlı. Genişletmek için tıkla... Neden V2 veya neden bıqu B1.
M mr_hidir Hectopat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 981 Çözümler 5 21 Şubat 2021 #4 Ryphex dedi: Neden V2 veya neden bıqu B1. Genişletmek için tıkla... Mega s de çok fazla bir fonksiyon imkanınız yoktur tek + yönü sağlam şase V2 de TFT ekran sessiz sürücü ve daha derli toplu bir kasa var biquda dokunmatik ekran daha gelişmiş sürücüler yükseltilebilir eks. Vs. Gibi imkanınız var
Ryphex dedi: Neden V2 veya neden bıqu B1. Genişletmek için tıkla... Mega s de çok fazla bir fonksiyon imkanınız yoktur tek + yönü sağlam şase V2 de TFT ekran sessiz sürücü ve daha derli toplu bir kasa var biquda dokunmatik ekran daha gelişmiş sürücüler yükseltilebilir eks. Vs. Gibi imkanınız var