Ender 3 V2 yanlış Firmware kurulumu

T.Coskun

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba creality cr touch aldım cihazıma başarılı şekilde taktım ve Z eksen kablosunu çıkardım sonra yazıcımın kartına crealitynin sitesinden 4.2.2 indirmem gerekirken ben 4.2.7'i indirmişim heyecanımla.

Tabii bir süre “creality” logosunda bekledim yükleme olacak diye sonra fark ettim hatalı yazılımı yüklediğimi. 4.2.2 Firmware indirip karta attım ama cihaz açılır açılmaz “creality” logosu geliyor ve hiç tepkime vermiyor.

Karta format atıp dwın dosyasını attım ekranı söküp arkasındaki SD kart yuvasına taktım ama oda çözüm olmadı.

Bu durumdan nasıl kurtulabilirim cihaz sürekli “creality” logosunda kalıyor.

Kartı yeniden formatla.
4.2.2'nin anakart firmware'ini indir, dosya ismini değiştir. Kartta sadece o dosya olsun, o şekilde dene.
Selamlar,
aslında onuda denedim ismini firmware02 gibi şeyler yazdım ama olmadı marlyn den 1.0.2 - 0.0.9 bide yanlış hatırlamıyorsam 1.0.4 sürümlerini denedim isimlerini değiştirerek olmadı.

Makineyi kapatıp açıp tekrar dener misin? Firmware ifadesi içermeyen bir dosya adı kullan bu sefer.
Bir kullanıcıdada benzer sorun varmış forumları dolaşırken gördüm.
Bir teknik servis demiş ki cihazın fişini çekin 2 saat bekleyin sonra deneyin demiş açtıktan sonra düzeldiğini söylüyor şuan bende o süreyi bekliyorum burdan bilgi geçerim tekrar

Sorunu çözdüm. başka bir sd kart aldım içerisindeki dosyayı kopyaladım direk cihaz çalıştı.. çok saçma bir durum. ama şuan farklı bir durumum var ekranımda yazılar gitti simgeler var ekranda yazılar yok

Sorun çözülmüştür.

4 gb lık bir flash aldım ve daha önce indirdiğim resmi sitesinden 4.2.2 sürümüne ait firmware i tekrar indirdim cihaza takar takmaz okuyup sorunum düzeldi.
flash özellikleri 4gb 32 kb lık dosya parçalama bölümündeydi.

Son düzenleme:
hocam dosyanın adını sd karta atarken değiştirdiniz mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…