Ender-3 V3 SE ile 3D modellemeye başlanır mı?

kerem2799

Hectopat
Daha fazla  
3D yazıcı almayı düşünüyorum.
Ender 3v3se İlk kez almış olacağım. Bir süredir forumda ve YouTube'da yazılanları çekilen videoları inceledim. Hobi amaçlı kullanmak istiyorum ilk etapta. Genelde figür basmak istiyorum kendime. Fiyat olarak ve ilk kez kullanacağım için bu modeli düşünüyorum.
Bir konuda kararsızım. 1+1 evde kalıyorum. Muhtemelen oturma odasında duracak. Ses problem yaratır mı, ders çalışırken normal otururken vs? Sesle ilgili videoları izlesemde net olarak anlayamadım.

Ve genel olarak bu fiyat bandında tavsiye eder misiniz bu modeli?

Son düzenleme:
Ses yaratır, odanın uzak bir köşesine kurulum yapmalısın ekstra olarak tahta profil+ ses yalıtım süngeri ile kutu yapabilir gürültüyü sönümleyebilirsin. Cihazın kullanıcısıyım tavsiye ederim.

Aynı odada ders uyumak dışında çok bir problem olmaz ama arkadaşın dediği gibi ekstra bir yalıtım ile çok daha iyi olur. 3D modelleyeme başlangıç için uygun bir yazıcı.

Hocam bu süngerlerle tamamen kapatıp hava almasını engellemeli miyim yoksa bı yerden açıklık bırakmalı mıyım? YouTube da birini gördüm basit şekilde bu süngerlerle kutu gibi yapıp içine koymuş yazıcıyı onun gibi sanırım
Aynı odada ders uyumak dışında çok bir problem olmaz ama arkadaşın dediği gibi ekstra bir yalıtım ile çok daha iyi olur. 3D modelleyeme başlangıç için uygun bir yazıcı.
Biraz daha sessizlik konusuna falan bakarken bambu Lab A1 mini'yi gördüm onun hakkında bir fikriniz var mı acaba? Genelde yabancılar incelemiş ve beğenmişler.

PLA basacaksanız soğutma önemli, bu yüzden kabin içine fan yerleştirmeniz sağlıklı olur tamamen yalıtım için köşelere silikon kullanabilirsin. ABS işi için bu şekilde kabin ısısını korursun ama PLA ise amaç basit kutu + sünger genel sesi kesmeye yetecektir.

Bambuyu şimdilik atlayın, v3 se alıp biraz olaylara giriş yapın. V3 SE giriş için biçilmiş kaftan kafa söküp toplama gibi basit işleri öğrenirsiniz, benim için öyle oldu en azından.

Anladım hocam teşekkür ederim. Bu tarz bı sünger olur mu fiyatı gerçi biraz pahalı tek bir tanesi için veya daha uygun fiyatta da olur mu fikriniz var mıdır?

Dosya Ekleri

• images (1) (8).jpeg
    34,1 KB · Görüntüleme: 17
Anladım hocam teşekkür ederim. Bu tarz bı sünger olur mu fiyatı gerçi biraz pahalı tek bir tanesi için veya daha uygun fiyatta da olur mu fikriniz var mıdır?
Pazaryeri yorumlarını değerlendir video kaynakları izle, benim bir fikrim yok maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…