Wopsle Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 849 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2024 #1 Herkese merhaba. Yazıcıyı yeni aldım. İlk baskımı alırken elektrik tüketimini merak ettim. İnternette biraz araştırdım fakat bir sonuca varamadım.
Herkese merhaba. Yazıcıyı yeni aldım. İlk baskımı alırken elektrik tüketimini merak ettim. İnternette biraz araştırdım fakat bir sonuca varamadım.
quarest Megapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 5.113 Çözümler 62 28 Mart 2024 #2 Wopsle dedi: Herkese merhaba. Yazıcıyı yeni aldım. İlk baskımı alırken elektrik tüketimini merak ettim. İnternette biraz araştırdım fakat bir sonuca varamadım. Genişletmek için tıkla... Dert edilecek miktarda değil merak etme, güncel olarak 24 saat aralıksız çalışınca 5, 1TL civarı elektrik tüketiyor.
Wopsle dedi: Herkese merhaba. Yazıcıyı yeni aldım. İlk baskımı alırken elektrik tüketimini merak ettim. İnternette biraz araştırdım fakat bir sonuca varamadım. Genişletmek için tıkla... Dert edilecek miktarda değil merak etme, güncel olarak 24 saat aralıksız çalışınca 5, 1TL civarı elektrik tüketiyor.
Wopsle Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 849 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2024 #3 quarest dedi: Dert edilecek miktarda değil merak etme, güncel olarak 24 saat aralıksız çalışınca 5, 1TL civarı elektrik tüketiyor. Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam. Dert ettiğimden değil, meraktan tamamen. Teşekkür ederim.
quarest dedi: Dert edilecek miktarda değil merak etme, güncel olarak 24 saat aralıksız çalışınca 5, 1TL civarı elektrik tüketiyor. Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam. Dert ettiğimden değil, meraktan tamamen. Teşekkür ederim.
quarest Megapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 5.113 Çözümler 62 28 Mart 2024 #4 Wopsle dedi: Sağolun hocam. Dert ettiğimden değil, meraktan tamamen. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.
Wopsle dedi: Sağolun hocam. Dert ettiğimden değil, meraktan tamamen. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.