Ender 3 V3 SE otomatik devam özelliği var mı?

İlk katman için z ofset ayarını -2.24 yapınca oldukça iyi ilk katman almaya başladım. Micorzey PLA Beyaz için tabla sıcaklığı 50, nozül sıcaklığı 210 derece ve geri çekme mesafesi 0.9 mm, geri çekme hızı 0.35 mm/s olarak şekilde baskı aldım oldukça tatmin edici sonuç verdi. İpliklenme hiç yoktu. Ama Gümüş Mavisi olanda ipliklenme illa ki oluyor. Aynı marka renk farkı bile değişik sonuçlar veriyor. Yeniden başlama ayarını bir türlü bulamadım.

Cevaplar için teşekkür ederim. Güncellemesi varmış ancak bir türlü kendi sd kartımı tanımadı. Ekran güncellemesi için telefon için micro sd kart gerekiyor o yüzden sd kart bulup güncelleme yükleyeceğim.

Önemli değil.

Makineyle gelen varsa onu kullan, bazen büyük kapasiteli kartları okumayabiliyor printerlar. Fat32 4096 şeklinde formatlanmalı. Kartta gerekmeyen dosya olmasın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoyu izledim. Makineyle gelen kart büyük olduğu için ekran için olan sd kart yuvasına sığmıyor.

Bu videoyu izledim. Makineyle gelen kart büyük olduğu için ekran için olan sd kart yuvasına sığmıyor.
Merhabalar. Sorununuzu çözdünüz mü bilmiyorum ama ufak bir yanlışlık yapıyorsunuz. Başıma geldi aynı makineyle 2 gün evvel. Çözdüyseniz de başka arkadaşlar faydalansın diye yazayım:Makineyle gelen büyük SD Card'a format atıyorsunuz (ki bana göre atmasam da olurmuş). Bu karta, siteden indirilen uzun isimli .bin uzantılı dosyayı atıyoruz fakat dosya adını kısaltıp 123.bin yapıyoruz. Bu haliyle yazıcının normal soldaki girişine takıp makineyi açıyoruz, öyle yüklüyor. Micro SD Card ile yüklenecek yazılım ekranın yazılımı, yazıcının değil.

Sırf şu konu için üye olup size sormak istedim.
Birebir aynı filamenti ve onun siyahını kullanmaya çalışıyorum, tablaya yapışmıyor, bir süre sonra mutlaka atıyor, kalkıyor. Tablanın normal yüzünü denedim, saç spreyi sıktım, olmadı. Radye tabanlı yaptım, kalkmalar yaşandı yine, bu defa baskının ortasında durdurup, koli bandıyla radye tabanını tablaya yapıştırdım ve bu yolla sonuç alabildim. baktım bu da olmuyor cam kestiremediğim için vakitsizlikten, tablamı ters çevirdim, parlak yüzeyinde aynı işlemleri yaptım, sonuç yine yok. sıcaklıkların hemen hepsini, tüm alternatifleri denedim. ilk katmanları daha sıcak ve 10 mm/sn hızlarına kadar düşürdüm. tablayı 20 derece denedim, 80 derece denedim. sonuç yok... siz nasıl yaptınız? başarılı oldunuz. yani microzey filament yapışma sorunu dışında muazzam. çok beğendim. çok sağlam, çok çok sağlam, ipliklenme oluyor ama az. o da eminim ki benim ayarlarımdan.

Son düzenleme:

Cevabınız için teşekkürler. Ben makineyi güncellemeyi hiç denemedim çünkü Creality YouTube sayfasında ilk önce ekranı güncelleyip sonra makineyi güncelliyor, durum böyle olunca ben de ekranı güncellemeden makineyi güncellemeye kalkışmadım. Siz makineyi güncelleyip ekranı güncellemeden sorunsuz kullanıyorsanız ben de güncelleyeyim.

Sorunuza gelirsek büyük ihtimal Z ofset ayarıyla alakalı bir durum çünkü bu makinede otomatik kalibrasyon süs olsun diye koyulmuş. Mutlaka elle müdahale etmek gerekiyor. Nozül tablaya uzaksa düzgün yapışmıyor olabilir. Hatta benim baskım tablaya fazla yapıştığı için çıkartırken tablanın kaplaması yırtılmıştı Microzey filament Siyah ve Beyaz olarak çok iyiydi ancak farklı renkleri çok sorunlu. Daha önce Siyah ve Beyaz olanlarında hiç sorun yaşamazken Mavi renginde sürekli sorun yaşadım çubuk kraker gibiydi. Son olarak dün açtığım gece Mavisi olan rengi de makinede dururken kırılıyor. Firmayla iletişime geçeceğim bakalım ne diyecekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…