Ender 3V2 tablası yerine manyetik tabla önerisi

HHScabbar

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar Ender 3V2'nin cam tablası çok hoşuma gitmedi. Çiziliyor zor temizleniyor. Manyetik tabla alacağım. Sizce olur mu?
(Alt tabanı yapışkanlı olduğu için bir zamandan sonra yapışkan atar mı?)

Cam tablanın iki yüzeyini de kullanabilirsin. Temizlik konusunda camı beğenmiyorsan alacağın tip ürünlerinkini hiç sevmezsin, ben 2 sene cam tablayı kullanmıştım, sıcak su, bulaşık deterjanı ve süngerle hiçbir sorun yaşamıyor olman gerek, yıkama aralıklarında tablayı kolonya ile silmek de yeterli.

Cam tablanın iki yüzeyini de kullanabilirsin. Temizlik konusunda camı beğenmiyorsan alacağın tip ürünlerinkini hiç sevmezsin, ben 2 sene cam tablayı kullanmıştım, sıcak su, bulaşık deterjanı ve süngerle hiçbir sorun yaşamıyor olman gerek, yıkama aralıklarında tablayı kolonya ile silmek de yeterli.

Esnetilemediği için hem baskı hem de ilk katman kalıntıları zor çıkıyor hocam bence.

Arkadaşlar ender 3V2'nin cam tablası çok hoşuma gitmedi. Çiziliyor zor temizleniyor. Manyetik tabla alacağım. Sizce olur mu?
(Alt tabanı yapışkanlı olduğu için bir zamandan sonra yapışkan atar mı?)

Buildtak asla önermem, yay çeliği pei tabla al. En ucuz rhinoda satılıyor ve pei kaplaması gerçekten güzel.

Siyah filament ile baskı aldıktan sonra camda baskı izi kaldı beyazla baskı aldıktan sonra baskının altı siyah oluyor ve tablayı sabunla yıkadım.

Son düzenleme:
Siyah filament ile baskı aldıktan sonra camda baskı izi kaldı beyazla baskı aldıktan sonra baskının altı siyah oluyor ve tablayı sabunla yıkadım.
Önce tablayı ısıtın, alkolle temizleyin. Cam tablayı kaplaması tamamen kalkana kadar sorunsuz kullandım. Hatta yeni yazıcımda da cam tablaya geçmeyi düşünüyorum tekrardan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı