Rüzgarttt Decapat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2023 #1 Merhaba, ender 3V2 cihazımı çift Z haline getirdim fakat Z ekseni ters çalışıyor. Yardımcı olabilecek birileri var mı? Nasıl çözerim?
Merhaba, ender 3V2 cihazımı çift Z haline getirdim fakat Z ekseni ters çalışıyor. Yardımcı olabilecek birileri var mı? Nasıl çözerim?
spriggan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 4.891 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirme 1 Haziran 2023 #2 Rüzgarttt dedi: Merhaba, ender 3V2 cihazımı çift Z haline getirdim fakat Z ekseni ters çalışıyor. Yardımcı olabilecek birileri var mı? Nasıl çözerim? Genişletmek için tıkla... Kablo bağlantılarını doğru yaptın mı? Bi kontrol edermisin.
Rüzgarttt dedi: Merhaba, ender 3V2 cihazımı çift Z haline getirdim fakat Z ekseni ters çalışıyor. Yardımcı olabilecek birileri var mı? Nasıl çözerim? Genişletmek için tıkla... Kablo bağlantılarını doğru yaptın mı? Bi kontrol edermisin.
Siyah Martı Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 16.957 Çözümler 86 5 Haziran 2023 #3 Motora giden 4/- kabloları birbiriyle değiştirirsen düzelir.