BuzzardTR Centipat Katılım 2 Şubat 2024 Mesajlar 261 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2024 #1 Merhaba, ender V2 Neo sahibiyim. Cihazıma internet üzerinde baskı almak için bir eklenti arıyorum bildiğiniz bir alet varsa link gönderebilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Şubat 2024
Merhaba, ender V2 Neo sahibiyim. Cihazıma internet üzerinde baskı almak için bir eklenti arıyorum bildiğiniz bir alet varsa link gönderebilir misiniz?
leanardo di capriyo Hectopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 837 Çözümler 37 Yer istanbul 24 Şubat 2024 #2 BuzzardTR dedi: Merhaba, ender V2 Neo sahibiyim. Cihazıma internet üzerinde baskı almak için bir eklenti arıyorum bildiğiniz bir alet varsa link gönderebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Klipper kurabilirsin.
BuzzardTR dedi: Merhaba, ender V2 Neo sahibiyim. Cihazıma internet üzerinde baskı almak için bir eklenti arıyorum bildiğiniz bir alet varsa link gönderebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Klipper kurabilirsin.
Siyah Martı Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 16.971 Çözümler 86 24 Şubat 2024 #3 Kullanılmayan eski bir Android telefonun varsa Octo4A'yı araştırabilirsin.