ENDER3V2 farklı modeller tablaya yapışmıyor

HHSstudio

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
rtx 4060
i5 12. nesil
16gb ddr4 ram
1tb m2 ssd
500 gb hhd
240 hz monitör
Merhaba, 3D yazıcıdan bir alet çantası gibi küçük bir kutu yapıyorum. Tüm parçaları sorunsuz bastım fakat alttaki fotoğraftaki model tablaya yapışmıyor. Isıyı artırdım, Nozzle'ı temizledim, tabla ayarlarını da yaptım ama yine de yapışmıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?
Yazıcı ENDER3V2.

model

Sadece 3D yazıcılarına ozel yapıstırıcısı var ondan sürersen sorun ortadan kalkar gibi.

Sadece 3D yazıcılarına ozel yapıstırıcısı var ondan sürersen sorun ortadan kalkar gibi.

Bir şey satın almadan çözme yöntemi arıyorum.

@Siyah Martı abi senin bilgili olduğunu biliyorum sen cevaplayabilir misin?

Son düzenleme:
Öncelikle tabla ayarını baskı öncesi tekrar gözden geçirmen iyi olur, sonrasında Psyduck17'nin dediği gibi brim ile basabilirsin.

Ama modele baktığımda bazı sıkıntılar var, öncelikle basamadığın grubu parçalara bölünce bazı pin uçları ayrı parça olarak tanımlanıyor yani bazı bölgelerde boş katmanlar mevcut.

Slicerla grubu parçalara bölünce de görebilirsin.

Ek olarak; garanti veriyorum bu parçalar sorunsuz olsaydı bile işini göremezlerdi. O pinlerin yaşam ömrü çok çok kısa olur. O parçaları pinli yerine delikli basmak en iyisi, yüksek sayılı duvar ile tabii.

Sonrasında tercihen civata somun ikilisi ya da yatay basılmış tekil pinlerle belki şansın olabilir. Attığın linkte yorumlarda kendi parçalarının linki ekleyenler olmuş ama onlara da şans vermiyorum.

Sağ ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…