L LastYears19 Femtopat Katılım 5 Şubat 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2024 #1 Minecraft'ta Enderman farmı yapiyorum. Endermite vagona biniyor ama Enderman'lar öldürüyor direkt, nasıl yapabiliriz? İsim etiketi falan mi lazim? Şu videodakinin aynisini yaptim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 15 Kasım 2024
Minecraft'ta Enderman farmı yapiyorum. Endermite vagona biniyor ama Enderman'lar öldürüyor direkt, nasıl yapabiliriz? İsim etiketi falan mi lazim? Şu videodakinin aynisini yaptim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
yigitgdkk Hectopat Katılım 23 Ekim 2022 Mesajlar 160 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2024 #2 Bir blok daha üste koymayı denediniz mi? Artı 0 Eksi
KS KS L LastYears19 Femtopat Katılım 5 Şubat 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2024 #3 yigitgdkk dedi: Bir blok daha üste koymayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Denemedim hocam işim çıktı dışarıdayım eve gelince sonucu haber veririm. Artı 0 Eksi
yigitgdkk dedi: Bir blok daha üste koymayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Denemedim hocam işim çıktı dışarıdayım eve gelince sonucu haber veririm.
soulsteal59 Hectopat Ekipman Ustası Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 7.580 Makaleler 1 Çözümler 17 15 Kasım 2024 #4 İsim etiketi lazım diye biliyorum. Onun dışında birkaç blok daha yukarı koyabilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS L LastYears19 Femtopat Katılım 5 Şubat 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2024 #5 soulsteal59 dedi: İsim etiketi lazım diye biliyorum. Onun dışında birkaç blok daha yukarı koyabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam isim etiketi koydum 1 blok yukarı koydum işe yaramadi maalesef Artı 0 Eksi
soulsteal59 dedi: İsim etiketi lazım diye biliyorum. Onun dışında birkaç blok daha yukarı koyabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam isim etiketi koydum 1 blok yukarı koydum işe yaramadi maalesef