B babapiro0777 Femtopat Katılım 21 Eylül 2024 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #1 Bugün Minecraft 1.17 oynarken Maden'de Enderman'in merdiven tarzında (kendi madenimizi nasıl açıyorsak o şekilde) hızlı çıktı, normal mi? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Kasım 2024
Bugün Minecraft 1.17 oynarken Maden'de Enderman'in merdiven tarzında (kendi madenimizi nasıl açıyorsak o şekilde) hızlı çıktı, normal mi?
HeyUgurr Megapat Katılım 27 Aralık 2016 Mesajlar 490 Çözümler 9 Yer Samsun Daha fazla Sistem Özellikleri 5600G 16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek Yemeksepeti Kuryesi 16 Kasım 2024 #2 Uzun süredir Minecraft güncellemelerini takip etmiyorum ama hızlıca çıkması normal değil. ( herhangi bir güncelleme gelmediyse )
Uzun süredir Minecraft güncellemelerini takip etmiyorum ama hızlıca çıkması normal değil. ( herhangi bir güncelleme gelmediyse )
B babapiro0777 Femtopat Katılım 21 Eylül 2024 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #3 HeyUgurr dedi: Uzun süredir Minecraft güncellemelerini takip etmiyorum ama hızlıca çıkması normal değil. ( herhangi bir güncelleme gelmediyse ) Genişletmek için tıkla... 1.17 oynuyorum HeyUgurr dedi: Uzun süredir Minecraft güncellemelerini takip etmiyorum ama hızlıca çıkması normal değil. ( herhangi bir güncelleme gelmediyse ) Genişletmek için tıkla... Ama bizim çıktığımız gibi
HeyUgurr dedi: Uzun süredir Minecraft güncellemelerini takip etmiyorum ama hızlıca çıkması normal değil. ( herhangi bir güncelleme gelmediyse ) Genişletmek için tıkla... 1.17 oynuyorum HeyUgurr dedi: Uzun süredir Minecraft güncellemelerini takip etmiyorum ama hızlıca çıkması normal değil. ( herhangi bir güncelleme gelmediyse ) Genişletmek için tıkla... Ama bizim çıktığımız gibi
HeyUgurr Megapat Katılım 27 Aralık 2016 Mesajlar 490 Çözümler 9 Yer Samsun Daha fazla Sistem Özellikleri 5600G 16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek Yemeksepeti Kuryesi 16 Kasım 2024 #4 babapiro0777 dedi: 1.17 oynuyorum Ama bizim çıktığımız gibi Genişletmek için tıkla... Normal değil.
B babapiro0777 Femtopat Katılım 21 Eylül 2024 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #5 HeyUgurr dedi: Uzun süredir Minecraft güncellemelerini takip etmiyorum ama hızlıca çıkması normal değil. ( herhangi bir güncelleme gelmediyse ) Genişletmek için tıkla... Minecraftım orjinal HeyUgurr dedi: Normal değil. Genişletmek için tıkla... Napmam şlazım dünyayı silim mi?
HeyUgurr dedi: Uzun süredir Minecraft güncellemelerini takip etmiyorum ama hızlıca çıkması normal değil. ( herhangi bir güncelleme gelmediyse ) Genişletmek için tıkla... Minecraftım orjinal HeyUgurr dedi: Normal değil. Genişletmek için tıkla... Napmam şlazım dünyayı silim mi?
8 851938 Picopat Katılım 30 Ekim 2024 Mesajlar 213 16 Kasım 2024 #6 babapiro0777 dedi: Minecraft'ım orijinal. Napmam şlazım dünyayı sileyim mi? Genişletmek için tıkla... Oyun bugı vs. olmuş olabilir hocam merak etmeyin oyun orijinalse sıkıntı çıkmaz.
babapiro0777 dedi: Minecraft'ım orijinal. Napmam şlazım dünyayı sileyim mi? Genişletmek için tıkla... Oyun bugı vs. olmuş olabilir hocam merak etmeyin oyun orijinalse sıkıntı çıkmaz.
HeyUgurr Megapat Katılım 27 Aralık 2016 Mesajlar 490 Çözümler 9 Yer Samsun Daha fazla Sistem Özellikleri 5600G 16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek Yemeksepeti Kuryesi 16 Kasım 2024 #7 babapiro0777 dedi: Minecraftım orjinal Napmam şlazım dünyayı silim mi? Genişletmek için tıkla... Lag veya bug falan olmuştur bu kadar endişelenecek bir şey yok.
babapiro0777 dedi: Minecraftım orjinal Napmam şlazım dünyayı silim mi? Genişletmek için tıkla... Lag veya bug falan olmuştur bu kadar endişelenecek bir şey yok.
B babapiro0777 Femtopat Katılım 21 Eylül 2024 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #8 851938 dedi: Oyun bugı vs. olmuş olabilir hocam merak etmeyin oyun orijinalse sıkıntı çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Yani birşey olmaz de mi? Böyle konularda biraz sıkıntı yapıp kafaya takıyorum HeyUgurr dedi: Lag veya bug falan olmuştur bu kadar endişelenecek bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam ikinizede teşekkür ederim
851938 dedi: Oyun bugı vs. olmuş olabilir hocam merak etmeyin oyun orijinalse sıkıntı çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Yani birşey olmaz de mi? Böyle konularda biraz sıkıntı yapıp kafaya takıyorum HeyUgurr dedi: Lag veya bug falan olmuştur bu kadar endişelenecek bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam ikinizede teşekkür ederim
8 851938 Picopat Katılım 30 Ekim 2024 Mesajlar 213 16 Kasım 2024 #9 babapiro0777 dedi: Yani bir şey olmaz de mi? Böyle konularda biraz sıkıntı yapıp kafaya takıyorum. Genişletmek için tıkla... Olmaz, isterseniz oyunu kapa aç yapın ama bir yeniden başlasın. Kendine gelsin.
babapiro0777 dedi: Yani bir şey olmaz de mi? Böyle konularda biraz sıkıntı yapıp kafaya takıyorum. Genişletmek için tıkla... Olmaz, isterseniz oyunu kapa aç yapın ama bir yeniden başlasın. Kendine gelsin.
B babapiro0777 Femtopat Katılım 21 Eylül 2024 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #10 Tamamdır. İyi forumlar. 851938 dedi: Olmaz, isterseniz oyunu kapa aç yapın ama bir yeniden başlasın. Kendine gelsin. Genişletmek için tıkla...
Tamamdır. İyi forumlar. 851938 dedi: Olmaz, isterseniz oyunu kapa aç yapın ama bir yeniden başlasın. Kendine gelsin. Genişletmek için tıkla...