Endgame Gear XM1 White Mouse İncelemesi

1 Yıl garantisi oluyormuş direk maxgaminge sordum kargoyla birlikte 68 dolara geliyor vergisiyle birlikte 497 tl civarına geliyor ki bu da Türkiye'de satılandan hala 200 lira daha ucuz ..

Merhabalar çok güzel bir inceleme olmuş elinize sağlık, el ölçüm 19/9, genellikle küçük ve hafif mouselar kullandım, razer viper mini, g303-302-305-102-403-703-603-gpro-gpro wireless, roccat kone pure owl, fk2, mm710 ve adını hatırlamadığım kadar çok sayıda mouse kullandım, main mouseum her zaman g303 idi, şuan g pro wireless kullanıyorum ama yabancı forumlarda okuduğuma göre çoğu kişi claw grip, fingertip konusunda xm1 in g pro wireless a göre daha iyi olduğunu söylüyor, g pro wirelesstan xm1 e geçen çok sayıda insan var, siz ne düşünüyorsunuz? G pro wireless kullandınız mı veya kullanan karşılaştıran var mı?

GPW almaya yeltendim bir ara, deneyince bana uygun olmadığına kanaat getirip almadım. Bence Claw için XM1'in agresif ergonomisi çok daha iyi.
GPW deneyimlerime göre claw için best bir mouse değil, ama wireless olması ve clicklerin yumuşak olması insana oynattırıyor. Sizin uzun süre kullanma şansınız oldu mu GPWyi? Şuan xm1 kullanmaktan memnun musunuz hala?

Maalesef ergonomisi dışında bir fikir oluşturacak kadar uzun süre kullanmadım, yüksek meblağlara satıldığı için de körü körüne denemeden almak istemedim.

XM1'den hala memnunum.

Elimin olcusu 18.5'a 10.5. relaxed claw oynuyorum ve bu fareyi almayi dusunuyorum. Elimin olculerinden dolayi farede sikinti yasar miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…