Endgame Gear XM1R alınır mı?

The Ruh hastasi

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Bu mouse alınır mı ? Herhangi bir kronik bir sorunu var mıdır ? Elim 20x11cm boyutunda. Şu an elimde Corsair katar pro var ve elime küçük geliyor, ağrıtıyor açıkçası. Bu dediğim mouse ele oturur mu ?

Bu mouse alınır mı? Herhangi bir kronik bir sorunu var mıdır? Elim 20x11cm boyutunda. Şu an elimde Corsair Katar Pro var ve elime küçük geliyor, ağrıtıyor açıkçası. Bu dediğim mouse ele oturur mu?

Ben kullanıyorum benim için rahat el ölçülerimiz yakın tutuş şeklin nasıl? Katar Pro arka kısmı ince kalıyor ondan eline oturmuyor rahatsız ediyor olabilir bunun arkası geniş eloshapes sitesinden bakabilirsin. SteelSeries Prime+ da bakılabilir ama fiyatına göre XM1r şu an çok iyi kalitesinden bayağı memnunum.

Evet arka kısım elime oturmuyo avucum ağrıyor. Parmağım düz değilde biraz daha pençe gibi tutarak kullanıyorum fareyi hocam.

Evet arka kısım elime oturmuyor avucum ağrıyor. Parmağım düz değil de biraz daha pençe gibi tutarak kullanıyorum fareyi hocam.

Full palm değilse eline olur fareler genelde bu boyutta oluyor zaten ama her modelin kendine has bir shape i var eline rahat olur mu bilemem, ürün olarak öneririm gayet kaliteli.

750TL'ye XM1r varken alınmaz hocam o paralara kablosuz alınır fiyatına göre en iyisi XM1r. Model D ortalama bir ürün.
Kablosuz ne alınabilir peki hocam ? Royal kludge m30 iş görür mü ? Attack shark, ajazz gibi markalara da pek sıcak bakamıyorum uzun vadede bozulurlar yüksek ihtimalle sorun yaşayanlar var.

Kablosuz ne alınabilir peki hocam? Royal Kludge M30 iş görür mü? Attack Shark, Ajazz gibi markalara da pek sıcak bakamıyorum uzun vadede bozulurlar yüksek ihtimalle sorun yaşayanlar var.

Attack Shark ve Ajazz modellerinden uzak dur, VXE bakabilirsin bütçene göre R1 SE+ alınabilir dediğin model biraz yeni sanırım yorumlar iyiyse bakılabilir ama R1 SE+ kronik sorunu yok alınabilir.

Attack Shark ve Ajazz modellerinden uzak dur, VXE bakabilirsin bütçene göre R1 SE+ alınabilir dediğin model biraz yeni sanırım yorumlar iyiyse bakılabilir ama R1 SE+ kronik sorunu yok alınabilir.
O mouse bütçemi aşıyor maalesef.

O mouse bütçemi aşıyor maalesef.
Havit MS974WB diye bir model daha buldum bu da iyiye benziyor ama bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…