Endgame Gear XM2we vs Darmoshark M3 - 4K vs Delux M800 Pro

Bütçe
1500

micady

Kilopat
Daha fazla  

Merhaba. 3 fare de indirimde. Shape konusunda bir sıkıntı yok. Sizce alınabilecek en mantıklı mouse hangisi?
İşlemci; Ryzen 5 5600
Monitör; 165Hz

Neden peki hocam aralarında en boş paket endgame. delux'ta cam skates var. darmoshark'ta 4k hz var ve en pahalısı endgame. Endgame'i daha iyi yapan etkenler nedir. Benim aklıma en çok yatan delux. Çünkü darmoshark'ın malzeme kalitesi hakkında genel olarak kötü yorumlar hakim. Endgame'in bir ekstrası yok ve aralarında 500TL fark var.

Ben bu üçlü arasından Endgame XM2we tercih ettim. Delux malzeme kalitesi hakkında küçük bir arama ile kötü yorumlar görebilirsiniz. Darmoshark düz M3 modelinde malzeme kalitesi sorunlu fakat M3 4K'da bu iş toparlanmış. Endgame ve XM1r mouse oyuncular arasında kendini kanıtlamış bir model. XM2we de bunun kablosuz sürümü.

Delux zaten baştan elenmişti. XM1r ve M3 4K kaldı.

-Arada 200TL gibi küçük bir fark var.
-3395 ve 3370 sensörler arasında hissedilir bir fark yok.
-4K tepki süresi bana göre şart değil.

Hem marka hem de model güvenilirliği olunca tercih Endgame XM2we oldu ama Darmoshark alana da hak veririm her ikisi de güzel mouse'lar. Birini seçerseniz diğeri aklınızda kalmasın.

Bu arada mouse bana ulaştı. Çok hafif ve malzeme kalitesi oldukça güzel. Yalnız tık hissiyatı biraz garip. Mouse tıklaması çok sessiz. Butonlar daha tok, basış mesafesi çok daha kısa ve sessiz. Bunun herkese uyacağını sanmıyorum. Arada mekanik klavye ve membran klavye ses farkı kadar fark var.

Hocam mouse büyük mü endgame elim 15-16 cm

Bence çok büyük sayılmaz sana. Tutuş şeklini ve rahat ettiğin mouse modellerini söylersen daha doğru yönlendirme yaparım.
Şuan msi clutch gm11 var tam oluyor biraz da küçük geliyor. Tam tutuyorum.

çok açıklayıcı olmuş hocam teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…