N nExann Hectopat Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 509 Çözümler 5 17 Kasım 2023 #21 haevn dedi: Umarım tekrar indirime girer. Küçük mouse fps oyunlarında sıkıntı çıkarmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Elinizin boyutuna ve tutuş şeklinize bağlı.
haevn dedi: Umarım tekrar indirime girer. Küçük mouse fps oyunlarında sıkıntı çıkarmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Elinizin boyutuna ve tutuş şeklinize bağlı.
MidI0ck Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2017 Mesajlar 2.076 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2023 #22 nExann dedi: Daha yeni kargoya verildi hocam dün gece aldım. Genişletmek için tıkla... Hocam siz memnun musunuz?
nExann dedi: Daha yeni kargoya verildi hocam dün gece aldım. Genişletmek için tıkla... Hocam siz memnun musunuz?
N nExann Hectopat Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 509 Çözümler 5 20 Kasım 2023 #23 MidI0ck dedi: Hocam siz memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... Evet geldi 1 gündür kullanıyorum şu ana kadar çok memnunum. Deathadder V2 Mini'den geçtim malzeme kalitesi olsun hissiyatı olsun mükemmel.
MidI0ck dedi: Hocam siz memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... Evet geldi 1 gündür kullanıyorum şu ana kadar çok memnunum. Deathadder V2 Mini'den geçtim malzeme kalitesi olsun hissiyatı olsun mükemmel.