asgard12 Hectopat Katılım 9 Ocak 2018 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2018 #1 Merhaba arkadaşlar, Asus GL502VE bilgisayarım bugün elime geçti ve Endless OS yuklu geldi. Başka bilgisayarım da yok, Linux'u da pek bilmem. Nasıl Windows 10 kurulum USB'si hazırlayabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Mart 2018
Merhaba arkadaşlar, Asus GL502VE bilgisayarım bugün elime geçti ve Endless OS yuklu geldi. Başka bilgisayarım da yok, Linux'u da pek bilmem. Nasıl Windows 10 kurulum USB'si hazırlayabilirim?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 14 Mart 2018 #2 WoeUSB ile yapabilmen gerek. Takıldığın noktada yaz, bakıcam. Konuyu takibe alıyorum. slacka/WoeUSB
asgard12 Hectopat Katılım 9 Ocak 2018 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2018 #3 Recep Baltaş dedi: WoeUSB ile yapabilmen gerek. Takıldığın noktada yaz, bakıcam. Konuyu takibe alıyorum. slacka/WoeUSB Genişletmek için tıkla... Linuxla ilgili hiçbir fikrim yok hocam nasıl yükleyeceğim bu uygulamayı ? Asusun sitesinde sadece Endless os'un uygulama mağazasındaki uygulamaların yüklenebileceği yazıyor. Kaynak: Endless OS - Bilgisayarıma yeni uygulamaları nasıl ekleyebilirim? | Resmi Desteği | ASUS Türkiye
Recep Baltaş dedi: WoeUSB ile yapabilmen gerek. Takıldığın noktada yaz, bakıcam. Konuyu takibe alıyorum. slacka/WoeUSB Genişletmek için tıkla... Linuxla ilgili hiçbir fikrim yok hocam nasıl yükleyeceğim bu uygulamayı ? Asusun sitesinde sadece Endless os'un uygulama mağazasındaki uygulamaların yüklenebileceği yazıyor. Kaynak: Endless OS - Bilgisayarıma yeni uygulamaları nasıl ekleyebilirim? | Resmi Desteği | ASUS Türkiye
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 15 Mart 2018 #4 USB belleği FAT32 formatında formatlayın ve ISO içindeki dosyaları belleğe kopyalayın.