EricCraven
Hectopat
- Makaleler
- 12
endorfy thock %100 Wireless kaihl brown box switch
1000Hz, us düzen, PBT tuş takımı, Wireless 2.4GHz, Bluetooth, ve kablolu kullanım. Ortalama 19 saat full ışıklı kullanım. 3 kademe boy ayarı. Geri basım hissiyatlı brown switchler. Hot-swap switch değişilebilir. Tuş ve switch sökücü, USB kablosu ile beraber.
Fiyat dip ve sondur.
KFG vardır. 25.03.2025 tarihinde alınmıştır bu tarihten itibaren garantisi vardır.
1600 TL.
İndirim pazarlık teklif etmeyin.
Ankara içi elden batıkent ergazi ya da alıcı ödemeli kargo ile yollarım.
(Anlaşmam yoktur sahibinden Param Güvende, get vs kullanmıyorum teklif etmeyin.)
-------Fiyat 1500 TL kesinlikle pazarlık yapılmayacktır------
1200 TL Oldu kullanmıyorum ihtiyacı olan alsın fiyatı başka indirim söz konusu değil
Satılır ya da yatar kenarda fark etmez.
-----------------------SATILMIŞTIR--------------------------
1000Hz, us düzen, PBT tuş takımı, Wireless 2.4GHz, Bluetooth, ve kablolu kullanım. Ortalama 19 saat full ışıklı kullanım. 3 kademe boy ayarı. Geri basım hissiyatlı brown switchler. Hot-swap switch değişilebilir. Tuş ve switch sökücü, USB kablosu ile beraber.
Fiyat dip ve sondur.
KFG vardır. 25.03.2025 tarihinde alınmıştır bu tarihten itibaren garantisi vardır.
1600 TL.
İndirim pazarlık teklif etmeyin.
Ankara içi elden batıkent ergazi ya da alıcı ödemeli kargo ile yollarım.
(Anlaşmam yoktur sahibinden Param Güvende, get vs kullanmıyorum teklif etmeyin.)
-------Fiyat 1500 TL kesinlikle pazarlık yapılmayacktır------
1200 TL Oldu kullanmıyorum ihtiyacı olan alsın fiyatı başka indirim söz konusu değil
Satılır ya da yatar kenarda fark etmez.
-----------------------SATILMIŞTIR--------------------------
Son düzenleme: