Ne kadar özel bir hastane? Çok bilindikler değilse yolacak tavuk şeklinde baktıkları için paldır küldür giderler. Sizinki de öyle gibi. Teklif etseler bahsederdiniz herhalde.
Sizi uyutmaları sizinle daha fazla uğraşmaları anlamına geliyor. Bu da aynı sürede yolunacak daha az tavuk demek.
İşlem ağrılı değil eyvallahta insanı öğürttürüyor ve dediğiniz gibi iğrenç. Bence sedasyon ile yapılması daha mantıklı hocam. Siz niye talep etmediniz?
Uyutuyorlar hocam işte anestezinin daha hafif hali gibi söylenebilir. İşlem sırasında mide bulantısı çok oluyor mu cidden? Benim de dayım olmuştu, bana da önerdiler ancak öğürme refleksinden dolayı çekinmiştim çok.
Uyutuyorlar hocam işte anestezinin daha hafif hali gibi söylenebilir. İşlem sırasında mide bulantısı çok oluyor mu cidden? Benim de dayım olmuştu, bana da önerdiler ancak öğürme refleksinden dolayı çekinmiştim çok.
Benim burnunda et var. Bu yüzden nefesi kısıtlı alıyorum. Siz bu esnada nefes almakta zorlandınız mı? Ona göre ben devlete gitmeyeceğim. Devlette randevum var ama uyutmadan yapılacağını söylediler.