Endoskopi oldum

Biz para vermedik hocam. Sigorta karşıladı. Hastane annemin doğum yaptığı ve yaşadığım şehrin en iyi hastanesi hocam.

İşlem ağrılı değil eyvallahta insanı öğürttürüyor ve dediğiniz gibi iğrenç. Bence sedasyon ile yapılması daha mantıklı hocam. Siz niye talep etmediniz?
Sedasyon ne bilmiyorum hocam zaten 2.30 dakika sürdü.Tecrübe etmiş oldum.Bir daha yaşamam umarım.Ama yaşarsam eğer uyutmalarını isteyeceğim.

Uyutuyorlar hocam işte anestezinin daha hafif hali gibi söylenebilir. İşlem sırasında mide bulantısı çok oluyor mu cidden? Benim de dayım olmuştu, bana da önerdiler ancak öğürme refleksinden dolayı çekinmiştim çok.

Benim tanıdığım biri hem alttan hem ustten kontrol ettiler. Uyutulup yapiliyor. Sadece ağızdan olani Özel olarak istemedigin surece uyutulmuyor.

Çok geçmiş olsun. Heyecanla okudum Cidden merak ettiğim bir işlemdi. Gün olur eğer ihtiyacım olursa bu yazınızı hatırlayacağım.

Geçmiş olsun.
Uyutma seçeneğini de sunmuşlardır muhtemelen ama kendin kaşınmışsın.

Uyutulacak bir şey değil hocam. Sabırlı olup 2.30 dakika dayanıyorsun sadece. Hepsi bu.

Çok geçmiş olsun. Heyecanla okudum Cidden merak ettiğim bir işlemdi. Gün olur eğer ihtiyacım olursa bu yazınızı hatırlayacağım.
Teşekkürler.

Öğürdüm ancak çok değil 2.30 dakikada toplasan 4-5 defa öğürmüşümdür.

Uyutulacak bir şey değil hocam. Sabırlı olup 2.30 dakika dayanıyorsun sadece. Hepsi bu.

Teşekkürler.

Öğürdüm ancak çok değil 2.30 dakikada toplasan 4-5 defa öğürmüşümdür.
Benim burnunda et var. Bu yüzden nefesi kısıtlı alıyorum. Siz bu esnada nefes almakta zorlandınız mı? Ona göre ben devlete gitmeyeceğim. Devlette randevum var ama uyutmadan yapılacağını söylediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…