Kroxe Hectopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 537 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2023 #1 Merhaba arkadaşlar. Enebadan Days Gone aldım fakat oyun keyi gelmedi. Anlamadığım bir şekilde iade mesajı geldi. Param iade olacakmış. Fakat oyunu aldım. Anlamadım. Yardımcı olur musunuz?
Merhaba arkadaşlar. Enebadan Days Gone aldım fakat oyun keyi gelmedi. Anlamadığım bir şekilde iade mesajı geldi. Param iade olacakmış. Fakat oyunu aldım. Anlamadım. Yardımcı olur musunuz?
Amiga Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 2.581 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ulaştırma Hizmt. Uzman Yard. 27 Ekim 2023 #2 Paranı geri verdilerse sıkıntı yok. Belki ellerinde key yoktu.
Kroxe Hectopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 537 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2023 #3 Amiga dedi: Paranı geri verdilerse sıkıntı yok. Belki ellerinde key yoktu. Genişletmek için tıkla... Tosla Müşteri Hizmetlerini arayıp durumu belirttim bir iadeniz yok diyorlar fakat hemen iadeler düşmeyebilirmiş diyorlar.
Amiga dedi: Paranı geri verdilerse sıkıntı yok. Belki ellerinde key yoktu. Genişletmek için tıkla... Tosla Müşteri Hizmetlerini arayıp durumu belirttim bir iadeniz yok diyorlar fakat hemen iadeler düşmeyebilirmiş diyorlar.
Anumusss Hectopat Katılım 17 Ocak 2023 Mesajlar 1.172 Makaleler 1 Çözümler 2 27 Ekim 2023 #4 Kroxe dedi: Tosla Müşteri Hizmetlerini arayıp durumu belirttim bir iadeniz yok diyorlar fakat hemen iadeler düşmeyebilirmiş diyorlar. Genişletmek için tıkla... Dostum sakin ol iadenın gelmesı 1 2 gun surebılır
Kroxe dedi: Tosla Müşteri Hizmetlerini arayıp durumu belirttim bir iadeniz yok diyorlar fakat hemen iadeler düşmeyebilirmiş diyorlar. Genişletmek için tıkla... Dostum sakin ol iadenın gelmesı 1 2 gun surebılır