Eneba dolandırılmaları gerçek mi?

Kaanowski

Decapat
Daha fazla  
Oyun almayı düşünüyordum fakat şikayet vara baktığımda 8 9 kişi kendilierinden habersiz kredi kartlarından para çeklimiş diye şikayet etmişler. SS'lerde harbiden yüksek mevlalar çeklimiş buna ne diyosunuz?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20241030_163441_Brave.jpg
    73,8 KB · Görüntüleme: 61
  • Screenshot_20241030_163447_Brave.jpg
    66 KB · Görüntüleme: 53
  • Screenshot_20241030_163500_Brave.jpg
    79,1 KB · Görüntüleme: 48
  • Screenshot_20241030_163510_Brave.jpg
    72,2 KB · Görüntüleme: 47
Son düzenleyen: Moderatör:
Açıkcası daha önce böyle birşey görüp duymadım, şikayetlerin bazılarını okuduğumda sanki yanlışlıkla falan ödeme yapmışlar da paralarını kurtarmak istiyorlarmış gibi de geldi ya da kart bilgilerini çaldırdılar ve çalan kişiler enebadan alışveriş yapmak için kullanmış. Kendim de alışveriş yaptığım bir site. Bu zamana kadar bir sorun yaşamadım.
Ek olarak hangi oyunu almayı düşünüyorsunuz ? Kabasakal ve itemsatis güvenilirdir orlarada bakabilirsiniz.

Warhammer 3 alacaktım fakat warhammer trilogy (W1, 2, 3) 150TL daha ucuza denk geldiği için triolgy almak istiyorum ama bu yorumlar güvenimi bayağı sarsıtı.

Warhammer 3 alacaktım fakat warhammer trilogy (W1, 2, 3) 150TL daha ucuza denk geldiği için triolgy almak istiyorum ama bu yorumlar güvenimi bayağı sarsıtı.
Onbinlerce insanın kullandığı bir site hocam, sadece 9 şikayet var ki dediğim gibi bunlar büyük ihtimalle kart bilgilerini çaldıran insanlar. Site size sormadan para çekmez bu şekillerde.

Ek olarak

Buraya bakabilirsiniz. Kabasakal ve itemsatis üzerinden çokca key aldım , Bursagbden key alımı yapmadım ama başka oyunlar için çokca alışveriş yapmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…