Sitede bazı oyunların fiyatları aşırı uygun. Mesela Immortals of Aveum 20.95 ₺ , Wild Hearts 38.84 ₺. Global Origin Key olarak veriyorlar. Bu siteden alışveriş yapanlar deneyimlerini aktarırsa sevinirim.
Sitede bazı oyunların fiyatları aşırı uygun. Mesela Immortals of Aveum 20.95 ₺, wild hearts 38.84 ₺. Global Origin key olarak veriyorlar. Bu siteden alışveriş yapanlar deneyimlerini aktarırsa sevinirim.
Bu siteyi veya itemsatisida kullanabilirsiniz Türk sitesi olarak. Key fiyatlarının uygun olması normal bir durum bu tip sitelerde.
Eneba genel olarak güvenilirdir, daha çok önemli olan satıcılardır. Değerlendirmelerine ve puanlamalarına dikkat etmeniz yeterli onun dışında sıkıntı yaşamazsınız.
Sitede bazı oyunların fiyatları aşırı uygun. Mesela Immortals of Aveum 20.95 ₺ , Wild Hearts 38.84 ₺. Global Origin Key olarak veriyorlar. Bu siteden alışveriş yapanlar deneyimlerini aktarırsa sevinirim.
Bu siteyi veya itemsatisida kullanabilirsiniz Türk sitesi olarak. Key fiyatlarının uygun olması normal bir durum bu tip sitelerde.
Eneba genel olarak güvenilirdir, daha çok önemli olan satıcılardır. Değerlendirmelerine ve puanlamalarına dikkat etmeniz yeterli onun dışında sıkıntı yaşamazsınız.
Steam hesabı satanlar sitenin kendisi değil satıcılar hocam, aynı enebada olduğu gibi. Fakat keyleri satan sitenin doğrudan kendisi bu yüzden güvenle alakalı problem yok. Çok fazla alışverişim oldu. Yardımcı olmama konularında olayı birebir görüp bilmediğim için birşey diyemeyeceğim fakat ben her konuda yardım alabildim.
Farklı satıcılardan 5-10 TLye aldığınız steam hesapları ile kabasakal gibi bir firmanın güvenilir olmadığını belirtmeniz bence yanlış. Çoğu güncel ve yeni oyunu uygun fiyatlara satın alabiliyorum ve şimdiye kadar herhangi bir sorun da yaşamadım.