CemalCan45 Centipat Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 38 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2020 #1 Merhaba eneba sitesinden Battlefield 3 Premium Edition Origin Key GLOBAL alacağım. Daha önce alışveriş yapmış olan varsa, güvenilir bir site mi? Ve bir de bu paketi aldığımda hem oyun hem de Premium'una sahip olacak mıyım? Şimdiden teşekkürler.
Merhaba eneba sitesinden Battlefield 3 Premium Edition Origin Key GLOBAL alacağım. Daha önce alışveriş yapmış olan varsa, güvenilir bir site mi? Ve bir de bu paketi aldığımda hem oyun hem de Premium'una sahip olacak mıyım? Şimdiden teşekkürler.
EGGoR Kilopat Katılım 27 Nisan 2019 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2020 #2 Güvenli, kendim bizzat alışveriş yaptım. Kod anında geldi.
CemalCan45 Centipat Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 38 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2020 #3 EGGoR dedi: Güvenli, kendim bizzat alışveriş yaptım. Kod anında geldi. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler satın aldım.Güvenilir bir siteymiş.
EGGoR dedi: Güvenli, kendim bizzat alışveriş yaptım. Kod anında geldi. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler satın aldım.Güvenilir bir siteymiş.