Eneba neden ucuz?

peax

Centipat
Yer
Thanalan
Daha fazla  
Almak istediğim oyun burada bayağı bir uygun yani Steam'deki fiyatının 1/3'ü. Neden burada çok uygun? Bazı kişiler de sıkıntı olmadan alabilmiş, bazıları küçük sıkıntılar yaşamış. Sizce güvenli mi? bilen varsa yazarsa güzel olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
2 ay art arda Origin Access almıştım yaklaşık 2 yıl önce ve hiçbir sorun yaşamamıştım.

Eneba satıcı değil sadece aracı bir firma ve satıcı kişiler var. O yüzden sıkıntı çıkma ihtimali var. Ama genel olarak güvenilir. Fotoğraftaki satıcının puanı oldukça yüksek, bir sorun yaşayacağını sanmıyorum.

Güvenlidir. GOG üzerinden S.T.A.L.K.E.R serisini 6-7 TL’ye almıştım, fee’ler hariç. Sıkıntısız etkinleştirdim. Yalnız aracı firma olduğu için alacağınız keyler bir ihtimal çalıntı kredi kartıyla alınmış olabilir. Bu size direkt olarak yansımaz ama yapımcıların cebine para koyayım derken ceplerinden para çıkmasına neden olabilirsiniz. Tabi bu sizin sorumluluğunuzda olmayan bir şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…