Eneba "Ödeme Beklemede" diyor

O.K

Kilopat
Dün gece Eneba.com'dan Black Myth: Wukong satın aldım ödemeyi banka transferi olarak yaptım. Üzerinden bir gün geçti ve hala ödeme onaylanmadı. Aynı şekilde alışveriş yapan oldu mu bu süreç daha da uzayacak mı?

Ben Arc Raiders aldım Eneba'dan, ödeme yapıldıktan sonra 30-40 saniye sonra CD Key'im geldi hesabıma. VakıfBank kartım ile satın aldım.

Belki cumartesi olduğu için banka transferi onaylanmamıştır. Bence pazartesi gününe kadar bekleyin. Pazartesine kadar gelmezse bilet açın.

Ben Arc Raiders aldım Eneba'dan, ödeme yapıldıktan sonra 30-40 saniye sonra CD Key'im geldi hesabıma. VakıfBank kartım ile satın aldım.

Belki cumartesi olduğu için banka transferi onaylanmamıştır. Bence pazartesi gününe kadar bekleyin. Pazartesine kadar gelmezse bilet açın.
Dün yani perşembe günü satın aldım sizde mi banka transfer yoluyla aldınız?

Ben defalarca denedim ödeme hatası aldım banka transferi seçeneğiyle havale olarak ödeme yaptım dünden beri onaylanmadı. Dediğin gibi 2 gün daha bekleyeceğim.

Hayır kart bilgilerimi girerek aldım.
Ödemem reddedilmiş ve iadenin otomatik yapılacağını söylediler. Banka transferi yoluyla yapılan ödemenin iade edilmesi mümkün mü sizce? Sonuçta İBAN ile ödedim doğrudan kartla değil hiç yaşamadığım için fikrim yok. Ayrıca G2A’dan sorunsuz bir şekilde ürünü aktifleştirdim.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı