beoise Femtopat Katılım 5 Ocak 2025 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2025 #1 Yurt dışındaki arkadaşım bunu alıp kodu bana verse hesabımda kullanabilir miyim? Türkiye'de kullanılabilir diyor ama emin olamadım. Dosya Ekleri Screenshot_20250704_011627_Chrome.jpg 86,3 KB · Görüntüleme: 41
Yurt dışındaki arkadaşım bunu alıp kodu bana verse hesabımda kullanabilir miyim? Türkiye'de kullanılabilir diyor ama emin olamadım.
Çözüm Mustafa.Kaan 4 Temmuz 2025 Global veya Turkey etiketi taşıyorsa kullanılabiliyor, attığınız görseldekinde de Turkey mevcut. Kullanabilirsiniz.
Global veya Turkey etiketi taşıyorsa kullanılabiliyor, attığınız görseldekinde de Turkey mevcut. Kullanabilirsiniz.
WosTidReis Hectopat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 3.507 Makaleler 1 Çözümler 7 4 Temmuz 2025 #2 beoise dedi: Yurt dışındaki arkadaşım bunu alıp kodu bana verse hesabımda kullanabilir miyim? Türkiye'de kullanılabilir diyor ama emin olamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam europe keyleri Türkiye'de kullanılamıyor diye biliyorum. Eğer Türkiye uyumluysa ve öyle gözüküyorsa bildiğim ancak öyle kullanabilirsiniz. Artı 0 Eksi
beoise dedi: Yurt dışındaki arkadaşım bunu alıp kodu bana verse hesabımda kullanabilir miyim? Türkiye'de kullanılabilir diyor ama emin olamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam europe keyleri Türkiye'de kullanılamıyor diye biliyorum. Eğer Türkiye uyumluysa ve öyle gözüküyorsa bildiğim ancak öyle kullanabilirsiniz.
Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.322 Makaleler 2 Çözümler 1.530 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2025 #3 Global veya Turkey etiketi taşıyorsa kullanılabiliyor, attığınız görseldekinde de Turkey mevcut. Kullanabilirsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
Global veya Turkey etiketi taşıyorsa kullanılabiliyor, attığınız görseldekinde de Turkey mevcut. Kullanabilirsiniz.
xquerzy Hectopat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 2.793 Çözümler 25 4 Temmuz 2025 #4 beoise dedi: Yurt dışındaki arkadaşım bunu alıp kodu bana verse hesabımda kullanabilir miyim? Türkiye'de kullanılabilir diyor ama emin olamadım. Genişletmek için tıkla... Turkey etiketi mevcut. Kullanabilirsiniz. Artı 0 Eksi
beoise dedi: Yurt dışındaki arkadaşım bunu alıp kodu bana verse hesabımda kullanabilir miyim? Türkiye'de kullanılabilir diyor ama emin olamadım. Genişletmek için tıkla... Turkey etiketi mevcut. Kullanabilirsiniz.
KS KS beoise Femtopat Katılım 5 Ocak 2025 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2025 #5 Cevaplarınız için teşekkür ederim iyi geceler. Artı 0 Eksi