Merhaba Steam'de güncel olarak GTA 5 440 TL. Ama ben enebadan 341 TL'ye kadar uyguna buldum. Eneba güvenli mi alınır mı?
Gta5 3 gun once steam uzerinde 275tl falandı neden almadiniz?Merhaba Steam'de güncel olarak GTA 5 440 TL. Ama ben enebadan 341 TL'ye kadar uyguna buldum. Eneba güvenli mi alınır mı?
Öğrenci oldugum icin malum elimde fazla para durmuyor herhangi bir burs henuz cikmadigi icin ailemin verdigim parayi da oyunlara vermek istemiyorum 2 gun once elimde 275₺ uzeri para olsa alacaktım zsten indirim bitti amaGta5 3 gun once steam uzerinde 275tl falandı neden almadiniz?
Şu indirimde bu paketi almak mantıklı mıdır sizceGta5 3 gun once steam uzerinde 275tl falandı neden almadiniz?
Öğrenci oldugum icin malum elimde fazla para durmuyor herhangi bir burs henuz cikmadigi icin ailemin verdigim parayi da oyunlara vermek istemiyorum 2 gun once elimde 275₺ uzeri para olsa alacaktım zsten indirim bitti ama.
Şu indirimde bu paketi almak mantıklı mıdır sizce.
mantıklıÖğrenci oldugum icin malum elimde fazla para durmuyor herhangi bir burs henuz cikmadigi icin ailemin verdigim parayi da oyunlara vermek istemiyorum 2 gun once elimde 275₺ uzeri para olsa alacaktım zsten indirim bitti ama
Şu indirimde bu paketi almak mantıklı mıdır sizce
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.