Çözüldü Enemy Front açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Raporda direkt olarak bir sorun göremedim. İlk olarak oyun dosyalarını doğrulayıp tekrar deneyin bakalım.

Eğer bu çözüm işe yaramayacak olursa alttaki çözümü uygularsınız.

Steam\steamapps\common\Enemy Front klasörüne gidin. Buradan system.cfg dosyasını bulun, sağ tıklayın ve Not Defteri ile açın. Açtıktan sonra r_Driver=DX11 değerini r_Driver=DX9 olarak değiştirin ve kaydedin. Tekrar deneyin.

Yine olmazsa;

Steam\steamapps\common\Enemy Front\Game2\_FastLoad dosyasını silin.

Steam\steamapps\common\Enemy Front\system.cfg dosyasına girin ve yine Not Defteri ile açın. Buradan r_Fullscreen değerini r_Fullscreen=0 olarak ayarlayın ve kaydedin.

En sonra olarak ise Steam\steamapps\common\Enemy Front\Bin32\EnemyFront.exe'ye sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır deyin.

İlk olarak bunları denersiniz yine olmazsa başka çözümlere bakarız.
Bunun için yeni konu oluşturmanızı rica edeceğim. Aynı başlık altından farklı bir sorunu çözmeye çalışmak uygun olmaz. Hem kurallar açısından hem de başkası aynı sorunu yaşayacak olursa çözüme daha kolay erişebilsin diye.
Yeni konuyu açıp sizi etiketledim hocam. Modlar onaylar birazdan. Yardımlarınızı bekliyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı